מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- השוואה בין דגם סלסה לדגם סירקלרותם04/04/2018
קובי שלום,
הינו השבוע בחנות והתרשמנו לטובה מעגלת הסלסה, כאשר הרגשנו רגשות מעורבים לגבי תנוחת הערסול. קראתי כאן בפורום וגם ביקורות לגבי הכרית האופציונלית, אולם הביקורות ברשת לא היו להיט.
רק אחרי שיצאנו מהחנות, נזכרתי שהיה ליד עגלת הסלסה, גם עגלת הסירקל החדשה, שעליה לא קיבלנו הסבר.
ניסינו לחפש באתר הרשמי בחול, אבל לא מצאתי כלל את הדגם. גם באתרים בארץ, לא הצלחתי למצוא מפרט ולהשוות בין 2 הדגמים. כל מה שהצלחתי להבין הוא שיש מצב שכיבה מלאה, מעבר לכך אינני יודעת כלום.
אשמח לקבל קצת יותר מידע בהשוואה לדגם הסלסה, ברמת נוחות הקיפול, משקל ווכמובן נוחות לתינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/04/2018שלום רותם,
סירקל הוא מותג לואוקוסט של איי.בי.סי דיזיין. בגרמניה יחס המכירות בינו לאיי.בי.סי זניח מכיוון שבגרמניה מעדיפים עגלות יקרות ומאסיביות. את הסירקל התאימו לצרכן הישראלי והיא לא כפי שהיא נמכרת בגרמניה. בגרמניה ניתן לרכוש אותה או עם אמבטיה וטיולון של סלסה או עם טיולון שכיבה מלאה וקריקוט (אמבטיה שיושבת בתוך הטיולון) ובישראל יש שילוב של 2 החלקים היותר מוצלחים לדעתי. כמוכן יש שלדת ניקל יותר קלה וידיות דמויות עור ולא ספוג.
ההבדלים, נתחיל שהאמבטיה זהה, הבדים של הסלסה אולי טיפה יותר איכותיים אבל ציפוי של המזרן עם סדין די פותר את זה. הטיולון, הסירקל לדעתי מרווח יותר וכפי שציינת בעל שכיבה טובה יותר.
ההבדל הגדול הוא בשלדה. לסלסה סל גדול יותר, מערכת קפיצים טובה יותר ולכן הניוד טוב יותר בעיקר בדרך משובשת. אם הטיולים הם עירוניים אז ההבדל לא משמעותי לדעתי.
עדיין לסירקל גלגלים מעולים וגם מערכת קפיצים טובה.
הסל בסלסה גדול יותר.
האמבטיה והטיולון בסלסה מעט גבוהים יותר וזה מקל בהכנסה והוצאה מהעגלה.
הסלסה מגיעה עם תיק ומתאמים, בסירקל יש לרכוש מתאמים בנפרד (אם רוצים לחבר סל קל) ותיק לא קיים מקורי ולכן צריך של חברה אחרת, לדעתי התיקים הלא מקוריים עדיפים על המקורי כי רובם גם מתאימים לנשיאה על הגב.
נוחות הקיפול זהה, הגודל לאחר הקיפול די זהה וכך גם המשקל יחד עם טיולון (השלדה של הסירקל קלה יותר אך הטיולון כבד יותר). אני מאוד אוהב את הסירקל וחושב שהיא העגלה עם התמורה הכי טובה לכסף כיום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



