התלבטות לקראת קניית עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לקראת קניית עגלה ראשונה
    ליבי
    04/04/2018

שלום, נשמח להתייעץ לפני קניית עגלה ראשונה.

אחרי הרבה התייעצויות וקריאה בפורום היום הלכנו לראשונה לראות עגלות, אין ספק שהמידע מציף ומבלבל. מבין הדגמים שראינו בחנות אהבנו את הסייבקס מיוס ואת הפג פרגו גאו.
    היתרונות של הסייבקס הם המשקל והמזרון שנראה יותר איכותי, הפג פרגו נראת יותר מרווחת ויציבה (והבנו שאפשר להוסיף מזרון מתאים).

ממש מתלבטים בין שני הדגמים האלו ונשמח לשמוע המלצות נוספות. הדבר החשוב לנו הוא הנוחות של הבייבי- מרווח, בולמי זעזועים טובים, שכיבה מלאה, מזרון טוב. כמובן שחשובים גם המשקל ונוחות הקיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2018

שלום ליבי,

לדעתי הפג עדיפה בהרבה בכל הקשור לנוחות התינוק. מרווחת יותר, עם תמיכת גב קשיחה ונכון שהיא מאוד קשיחה אבל כפי שציינת ניתן לרכוש מזרן לאמבטיה ואני ממליץ גם לרכוש מזרן קומפי-קוש לטיולון ואז הנוחות תהיה מושלמת לדעתי.
    לפג גלגלים יותר טובים בעיקר עם משדרגים לשלדת S. החיסרון שהיא כבדה יותר וגדולה יותר בקיפול. לכן יש לשים על כף המאזניים מה ההעדפה ועל מה מתפשרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

ליבי
    05/04/2018

תודה על התשובה המהירה. יש לנו מס' שאלות המשך.

בקשר לפג פרגו גאו:
    1. מה ההבדל בין השלדות? בחנות ראינו שלד של הדם של הגאו ושלד ישן יותר שמתקפל כמו מטריה. לא נראה לי שהראו לנו שלד S.
    2. פג פרגו דגמים נוספים, מאוד התבלבלנו עם השמות. האם ההבדל הוא באמת רק בבדים או שיש משהו נוסף לתת עליו את הדעת?

ושאלה אחרונה- בהנחה שתא המטען מספיק גדול ואנחנו מוכנים להתפשר על משקל בעד נוחות לילד, הםא יש דגמים נוספים שאתה ממליץ עליהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/04/2018

שלום ליבי,

1. לפג יש 2 דגמים. איזי דרייב עם קיפול מטריה, לדעתי כלל לא מומלצת או מוצלחת. בוק. לבוק יש כמה גרסאות גימור של הבדים + גרסאת פופ אפ, כמוכן גם לשלדים יש כמה גרסאות. רגילה, רגילה ברוחב 51 ס"מ, S51 שבה הצמיגים משופרים וידיות האחיזה דמויות עור וזו המומלצת לדעתי ודורשת שדרוג בתשלום נוסף.
    2. כפי שציינתי ההבדל הוא רק בבדים ולכן אני ממליץ על הגרסא הכי זולה מכיוון שבכל מקרה אני חושב שמומלץ להוסיף מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון ולכן לאיכות הבד אין משמעות. כמוכן יש גרסאת פופאפ יקרה שבה אנו נקבל אמבטיה מתקפלת וקלה יותר בקילו וכאן זה שיקול שלכם האם זה מצדיק הפרש מחיר יחסית גדול.

כן הייתי ממליץ לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין, שוקלת בערך כמו הפג, נוחה יותר בניוד ומראש מגיעה עם בדים איכותיים ומרופדת היטב.
    כמוכן מי שרוצה את המוצר הכי נח לתינוק, לדעתי בעגלות הרטן מקבלים את הרמה הגבוהה ביותר אך המחיר הוא במשקל היחסית כבד וגודל הקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו