התלבטות אחרונה בנוגע לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות אחרונה בנוגע לעגלה
    עינב
    06/04/2018

היי,
    לאחר חיפושים ובדיקות הגעתי ל2 סופיות. בוגבו בי 5 ואינגליזינה טרילוג'י.
    את הפג פסלתי כי הגלגלים שלה גדולים ולא נכנסים לי לבגאז' (פורד פיאסטה).
    אשמח לעזרה בהחלטה מי משתי העגלות יותר מומלצת. אני יודעת שהאמבטיה בבי קטנה אבל הטיולון מעולה, ובאינגלזינה המצב הפוך.
    המון המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושכחתי להוסיף

עינב
    06/04/2018

אני גרה בקומה שלישית בלי מעלית, חושבת להשאיר את העגלה באוטו אבל מאמינה שמדי פעם אצטרך אותה בבית (לפחות בהתחלה). אני יודעת ששתיהן קלות.. עדיין מאוד מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/04/2018

שלום עינב,

קודם כל בפג אפשר לשדרג לשלדת 51 ואז לא אמורה להיות בעיה, מה שכן היא יותר כבדה (באופן משמעותי למי שצריך לעלות קומות ברגל) מהבי או האינגלזינה. לדעתי גם המושב בבי לא מוצלח אבל זהו המחיר שמשלמים עבור מוצר קל. לדעתי המושב של האינגלזינה עדיף בגלל שהוא מרווח יותר, אני חושב שהוא לא שיא הנוחות אבל אפשר להוסיף מזרן קומפי קוש וזה ישפר משמעותית את הנוחות לדעתי.
    היתרון של הבי לדעתי הוא בעיקר יכולת הניוד העדיפה ונוחות הדחיפה ביד אחת כמו תמרון (סיבוב). כמוכן הסלקלים שמתחברים על הבי עדיפים בהרבה על זה של אינגלזינה באם רוצים לחבר סל קל על העגלה.
    המלצתי היא לשים משקל של 9 ק"ג בכל עגלה, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לתפעל את העגלות (לחבר ולפרק מושב ואמבטיה, לשנות מצבים וכו') ולאחר מכן לקפל ולבדוק ברכב, אז תוכלו לקבל החלטה מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו