בחירת עגלה וכסא בטיחות לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה וכסא בטיחות לילד ראשון
    נירית
    06/04/2018

היי קובי,

1. גרה בצפון תל אביב בבנין עם מעלית וחניון, רכב קיה פיקנטו, מחפשת עגלה עירונית (ולא בוגה בו בי כי בעלי נגד הבהלה למותג וההייפ המוגזם שמסביבה :), שנינו בגובה ממוצע, התקציב הוא בסביבות 3,500 ש"ח (אלא אם כן תגיד לי שיש הצדקה רצינית להוציא 5000 ש"ח), רוצה כמובן שהיא תתאים לי לרכב, קיפול נוח, בד סבבה ונושם טיולון דו צדדי וכל רשימת המכולת הידועה. :)

* לא הייתי עדיין בחנויות, מפחדת האמת מכל החפירות האלה של המוכרים חח אבל כן הסתכלתי באינטרנט על הבליוס S של סייבקס וראיתי לצערי שלא ממש התלהבת ממנו. איזה אלטרנטיבות טובות יש לו? מה עם הג'ואי כרום? סייבקס פריאם?...

2. כיסא בטיחות- האם הוא מחליף ועדיף על סלקל? ניתן להשתמש בו מגיל אפס? פה אני לא רוצה לחסוך ואשמח להמלצתך הכנה על הטוב ביותר שנמצא כיום בשוק.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/04/2018

שלום נירית,

1. לכל עגלה יש את היתרון שלה, אני חושב שבבוגבו משלמים הרבה על המותג אבל יש לה את היתרונות שלה! כמוכן לא מזמן פורסמה כתבה שיבואנים דואגים לתאום מחיר בחנויות על מותגים נדרשים ולכן גם מאוד קשה למצוא הנחות על מותג כזה.

לדעתי העגלה שהכי קרובה לבי ביתרונות: משקל קל, קיפול נוח וקומפקטי היא מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT.
    מבחינת יתרונות היא מתקפלת יותר בנוחות, היא נוחה יותר לניוד בדרך משובשת אך בדרך עירונית לבי יש יתרון. יש לה מעקה והאמבטיה יותר רצינית. כמובן שהיא זולה משמעותית. מצד שני היא כבדה יותר מבי ופחות נדרשת באם רוצים למכור כיד שנייה.

הפריאם היא ההפך מהבי, כבדה מאוד, ענקית ומסורבלת בקיפול אבל מצד שני נוחה יותר לתינוק לדעתי וכך גם בניוד.
    כרום זו אופציה טובה למי שלא רוצה לעבור את סכום ה-2000 ש"ח, בסך הכל היא נותנת את רוב הדרישות הבסיסיות שיש מעגלה ובמחיר מעולה, לדעתי עגלת סירקל ראבנה שגם נמכרת סביב אותו מחיר מציעה שלדה, אמבטיה וטיולון טובים יותר ולכן לדעתי עדיפה על הכרום אך יש לקחת בחשבון שבשני המקרים בהשוואה לבי או הפליפ שהזכרתי הקיפולים יותר גדולים (עדיין אמורות להיכנס לפיקנטו), המשקל גבוהה יותר אך מצד שני הן נחות יותר לתינוק לדעתי (בעיקר הסירקל).

2. אכן ישנם כיסאות שתמאימים מגיל 0 ומחליפים סל קל. מצד שני לא ניתן להוציא מהרכב יחד עם תינוק ולשאת או לחבר לעגלה כמו סל קל. כמוכן זווית הסלקל טיפה יותר נוחה.
    אם בכל זאת כיסא לדעתי צ'יקו נקסטפיט נותן את הזווית שכיבה הכי קרובה לסל קל ורמת הבטיחות המקסימילית ולכן לדעתי הוא המומלץ ביותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו