עזרה בבחירת מנשא מתאים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת מנשא מתאים
    רחל
    08/04/2018

שלום קובי,
    נשמח לקבל את עזרתך בבחירת מנשא מתאים:
    1. המנשא לא יהיה בשימוש יומיומי, רק לצורך מאוד ספציפי פעמיים בשבוע כשעתיים כל פעם.
    2. חשוב מנשא שקל לתפעל אותו עצמאית, אני אצטרך להסתדר איתו לבד, לכן חשוב לי שאוכל לשים את התינוק בו בלי עזרה.
    3. לא רוצים להשקיע מדי הרבה כסף, כאמור, בגלל השימוש המועט.
    4. אתה מייעץ גם לגבי משאבות הנקה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת מנשא מתאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/04/2018

שלום רחל,

1. המנשאים הטובים יחסית יקרים אך ניתן לרכוש מנשאי ביניים של בייבי ביורן כמו דגם WE אשר מצויין. כמוכן ניתן לבדוק מנשא לילי בייבי שנמכר ישירות דרך היבואן ולכן מחירו סביר ואיכותו לא נופלת מהמנשאים המובילים של ארגו או בייבי ביורן. כמוכן ארגו מוכרים עודפים ויש מציאות דרכם.
    מה שכן אני ממליץ להתנסות עם המנשא יחד עם התינוק טרם הרכישה.
    2. הם יחסית נוחים בתפעול אך כפי שציינתי רק התנסות אישית תיתן לך את הדרך לדעת עד כמה את מסתדרת איתם.
    4. מבחינת משאבות יש מלא סוגים ולכל אחת צרכים אחרים. לדעתי המשאבה הכי טובה לצורך רגיל היא מדלה סווינג שגם ניתן לרכושה דרך קופות החולים במחיר מוזל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד על משאבות הנקה

רחל
    10/04/2018

תודה קובי על המענה המפורט!

לגבי המשאבות:
    אני צריכה משאבה טובה לשימוש יומיומי (בעבודה, כ-3 שאיבות ביום), אשמח אם היא תהיה מהירה יחסית וגם דו צדדית.
    המליצו לנו על מדלה פריסטייל, אבל היא יקרה, מתלבטים אם שווה להשקיע בה, מה דעתך? האם היא באמתטובה משמעותית ממדלה סווינג? (לפי הצרכים הנ"ל)

ומה עם משאבת אמדה דו צדדית?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/04/2018

שלום רחל,

הסווינג פחות תתאים לך. כפי שציינתי יש סיבסוד דרך קופות החולים ושווה לבדוק כמה תעלה הפריסטייל שלדעתי עדיפה לצרכים שלך.

את האמדה אני פחות מכיר, מהניסיון שהיה לי במכירת אחד הדגמים המדלה המקבילה הייתה עדיפה. אם יש אפשרות להתייעץ עם יועצת הנקה אני ממליץ לעשות כך. כל אישה צריכה להתאים את המשאבה הנכונה לה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רחל
    12/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו