המלצה על עגלה לתינוק לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה לתינוק לילד ראשון
    גלה שלזינגר
    10/04/2018

היי קראתי המון תשובות בפורום אבל עדין אני מבולבלת מכל המבחר בשוק אז אשאל שאלה קצת יותר כללית ואכוון במה שאני מחפשת. אנחנו גרים בבית קרקע בלי מדרגות ותא המטען של הרכב שלי גדול מאוד ככה שזה פרמטרים שמאפשרים לי גמישות. חשוב לי מעבר לנוחות שלי ההנוחות של הילד והצרכים שלו וחשוב לי צבעים חמים ובלי קישקושים שמשגעים את העיניים בד יותר חלק בצבע אחיד. בולמי זעזועים טובים ונוחות של מרווח לילד בעגלה לטווח הארוך וקיפול נוח כל יום אני שומעת על עוד דגם ועוד חברה צריכה סדר כדי להחליט קיבלתי המון המלצות על מאמס אנד פאפס מדגם ארמדילו החדשה אבל לא מצאתי פה בפורום הסבר מפורט עליה אז אשמח אולי שתפרט עליה ועל עוד דגם אחד שאתה ממליץ כדי שלא אתבלבל מהמבחר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/04/2018

שלום גלה,

כפי שאני מסביר תמיד, ככל שיהיה נח להורה בקיפול, במשקל ובגודל הקיפול כך נוחות התינוק תרד ולהפך.
    ארמדילו פליפ היא עגלה שבעיקר תוכננה לספק את נוחות ההורה במשקל די קל, קיפול קטן בכ- 30% מהמקובל ונוחות קיפול ביד אחת. לכן המושב והטיולון יחסית צרים, למושב הטיולון רק 3 מצבים, נוחות הניוד בינונית.
    לדעתי העגלות הנוחות ביותר לתינוק הן עגלות הרטן, הן הכי מרווחות, הכי נוחות לניוד ובעלות מערכות קפיצים מעולות שגם משפרים מאוד את נוחות התינוק. מצד שני הן כבדות ומסורבלות בקיפול.
    ניתן גם ללכת על עגלות אמצע שמספקות איכות מעולה לתינוק ועדיין די נוחות להורה. עגלות כמו סלסה של איי.בי.סי דיזיין או פג פרגו בוק (אין לה קפיצים טובים אך להורה עירוני היא בהחלט תספיק, כמוכן דורשת שדרוגים).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו