המלצות לעגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות לעגלה לילד ראשון
    מונא
    11/04/2018

שלום קובי,

אני לקראת לידה ראשונה עם המון התלבטויות לגבי בחירת העגלה הכי נוחה לתינוק, בעלת משקל סביר ושתהיה עגלה מרווחת.
    ביקרנו, בעלי ואני, במאדרלנד בנמל תל-אביב, וזו היתה החוויה הראשונה שלנו לראות ולשמוע הצעה לגבי עגלת MUTSY.
    הציעו לנו סל קל של CYBEX וטיולון ואמבטיה של מוצי. התרשמנו מהדגם MUTSY IGO.
    אולם, אחרי שחזרתי הביתה, התחלתי לדפדף באינטרנט, וראיתי המון דגמים, בתמונות בלבד, ורציתי לשאול אותך לגבם, מה דעתך ואיך היית משווה אותם למוצי IGO?
    1. סירקל ראבנה 4 - ABC DESIGN.
    2. עגלת הרטן - HARTAN.
    3. ABC DESIGN SALSA.
    4. MAMAS AND PAPAS ארמדילו פליפ XT
    5. בוגבו (הדגם הכי טוב שיש, אם יש לדעתך).

האם כדאי לקנות סט שלם (שלושה חלקים)?

לגבי המחיר - הוא פחות משמעותי .. (המוצי הייתה סביבות 5000 ש"ח פלוס), כוללת שלושת החלקים (אמבטיה, טיולון וסל קל).
    העיקר הוא נוחות התינוק ובטיחותו וגם איכות חיים מסוימת שלנו (שיהיה קל יחסית להעלות אותה ולהוריד אותה מהאוטו).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/04/2018

שלום מונא,

לדעתי מהמוצי דגם הIGO הוא המוצלח ביותר של היצרן. לדעתי מדובר בעגלות פחות מומלצות מכיוון שהן מאוד כבדות, לדעתי בעגלה כבדה צריך להיות ערך מוסף של טיולון ואמבטיה XXL אבל המוצי לא כך הדבר והמשקל הרב נובע בעיקר בשל העיצוב המוחצן לדעתי. לכן אני פחות ממליץ.

1. סירקל זו אופציה להורה שמחפש להשקיע סכום נמוך בעגלה ועדיין לקבל איכויות של עגלת פרימיום ובהרבה דברים היא אינה נופלת מעגלות שעולות כפליים ממנה ולדעתי כיום זו העגלה עם התמורה הכי טובה לכסף.
    2. לדעתי העגלות האיכותיות ביותר והנוחות ביותר לתינוק. כמו המוצי יחסית כבדות אך לדעתי בניגוד למוצי הערך המוסף של המשקל מגיע בנוחות מעולה לתינוק בזכות מושב ואמבטיה XXL, מערכת קפיצים מעולה לגלגלים, בדים עבים ומפנקים ולכן מי שמחפש לתת את המקסימום לתינוק ולהתפשר טיפה על הנוחות של עצמו זו המלצתי.
    3. כמו ההרטן מספקת אמבטיה וטיולון XXL, היא לא ברמת הנוחות של ההרטן אבל קלה ממנה בכ- 3 ק"ג ולכן מדובר במוצר שמספק נוחות טובה להורה מבלי להתפשר יותר מדי על נוחות התינוק לדעתי.
    4. פליפ, אופציה להורה שמחפש בעיקר את הנוחות שלו, העגלה קלה מאוד ביחס למוצי או הרטן, קטנה מאוד בקיפול אבל מצד שני המושב והאמבטיה צרים ולכן לדעתי כאן יש פשרה על נוחות התינוק.
    5. בוגבו בי דומה לפליפ ברעיון אך קלה ממנה ונוחה ממנה בניוד אבל גם האמבטיה צרה יותר. לכן זו המלצתי למי שמחפש את הנוחות עבורו. פוקס החדשה מספק נוחות טובה יותר לתינוק מכיוון שהיא מרווחת מאוד עם אמבטיה וטיולון XXL. נוחות ניוד מעולה אך לדעתי היא לא חפה מחסרונות ומעגלה במחירה הייתי מצפה לפחות לקבל אמבטיה לחוד וטיולון לחוד ולא מסגרת אחת משותפת לשניהם, קפיצים יותר טובים ולדעתי הקיפול יחסית מסורבל וגדול. לדעתי הסלסה שזולה ממנה נותנת אמבטיה וטיולון, קפיצים עדיפים, קיפול קטן יותר, סל גדול יותר והכל במחיר זול משמעותית.
    ההרטן באותו טווח מחיר ולדעתי נוחות הניוד ונוחות התינוק עדיפים בהרבה, בעיקר בטיולון אך מדובר במוצר כבד יותר.

לסיכום: אני ממליץ לחשוב טוב מה שמים על כף המאזניים, נוחות התינוק? נוחות ההורה? או משהו באמצע?
    לצערי ככל שנכוון ליותר נוחות לתינוק כך הנוחות של ההורה תרד ולהפך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו