התלבטות עגלה ילד שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות עגלה ילד שני
    יעל
    14/04/2018

שלום קובי, אני בהריון שני, מתלבטת אם להשתמש במוצי ישנה שקיבלתי, כבדה לי מדי. אחכ קניתי טיולונים מקלארן קווסט ופג בוקלט, ששוקלת לקנות לו אמבטיית פופ-אפ, אך הסל נמוך ולא נוח. *האם מקלארן אכן מתאימה מגיל לידה? *האם לחילופין אתה ממליץ על חיבור אמבטיה לבוקלט? *האם מומלצת אמבטיה באופן גורף? צריכה ללדת לקראת הקיץ. שוקלת לקנות משהו אחר אך רוצה לחסוך כסף ומקום. *האם טרמפיסט ישיבה הוא פרקטי או שאפשר לחבר רק עמידה? *האם אתה מכיר את המנשא מלידה של בייבי מישל, האם מספיק איכותי? תודה וסליחה על כל השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות עגלה ילד שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/04/2018

שלום יעל,

הקווסט מתאימה מגיל לידה, אני פחות ממליץ מכיוון שהיא חד כיוונית. הפג מאפשרת חיבור אמבטיה שתיתן שהתינוק יהיה מולכם אבל עד גיל חצי שנה. מחקרים טוענים שעדיף שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+.

מבין השניים לדעתי הפג עם אמבטיה עדיפה.

טרמפיסט ניתן לחבר גם וגם, כיום טרמפיסטי הישיבה הם למעשה כמו טרמפיסט עמידה רק עם כיסא/אוכף ולכן אין בעיה, בעיקר שהאוכף מתפרק בקלות והטרמפיסט הופך להיות טרמפיסט עמידה.

לדעתי מנשא בייבי מישל פחות מתאים. ההמלצות שלי הן: בייבי ביורן וואן או ווי הזהה אך הבסיסי יותר והזול משמעותית, ארגו 360 או לילי בייבי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו