סייבקס מיוס או ארמדילו פליפ xt2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס מיוס או ארמדילו פליפ xt2
    לירון
    15/04/2018

מתלבטים לגבי שתי העגלות (אמבטיה +טיולון)- סייבקס מיוס או ארמדילו פליפ xt2 של מאמאס אנד פאפאס?
    יש לנו המלצות מאוד טובות מחברים על הסייבקס אבל לא סגורים לגבי זה שהמשענת מספיק אורטופדית ונוחה לתינוק.
    לגביי הארמדילו אין לנו המלצות מחברים אבל כן התרשמנו ממנה בחנות. חיסרון- מעט כבדה יותר מהמיוס. הפער במחירים בין שתי העגלות הוא גדול... אך כמובן לא נחליט רק על פי זה.
    בנוסף- ראינו בפורום פה שיש המלצה על הסלסה של abc - לא שמענו על הדגם הזה לפני. האם יש מה להשוות בין הדגמים שציינתי פה?
    נשמח לקבל הערות/תובנות . תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/04/2018

שלום לירון,

אני חושב שהפליפ מציעה תמיכה טובה יותר לגב, כמוכן הרשת באזור הרגליים במיוס לדעתי בעייתי, בעיקר שהם גדלים ועם נעלים או סנדלים.
    מעבר לזה הן די דומות. אני ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג בכל אחת ולטייל בחנות, לעלות ולרדת מדרכה. לאחר מכן לתפעל לבד (לפרק ולחבר את החלקים השונים, לשנות מצבים וכו', לאחר מכן לנסות לקפל כל אחת יחד עם הטיולון ואז לקבל החלטה מה נכון לכם בהקשרים האלו.

הסלסה שונה מהן וכבדה מהפליפ בקילו וחצי, גדולה בקיפול בכ- 20% מהן, רחבה יוצר ולכם קשה יותר בהתניידות במעברים צרים, אבל מצד שני מציעה נוחות ניוד עדיפה בהרבה, נוחות בעליה וירידה ממדרכות, אמבטיה וטיולון מרווחים יותר, גבוהים יותר ולכן נוחות התינוק לדעתי עדיפה. כמוכן הסל גדול יותר ומערכת הקפיצים עדיפה בהרבה, בשילוב עם הגלגל האחורי הגדול התינוק פחות מרגיש טלטלות מהדרך.
    היות והיתרון המרכזי של הפליפ או המיוס הוא בקיפול ובהרמה לתא מטען (ואם יש קומות לעלות ללא מעלית היתרון עצום) אני בעד להתמקד בנוחות התינוק ונוחות הניוד כל עוד אין מדרגות לעלות. רוב הזמן אנו דוחפים את העגלה ולא מרימים לתא המטען.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו