מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לכיסא בטיחות מגיל 0ליאת15/04/2018
שלום קובי,
אני לקראת לידה ראשונה ומחפשת כיסא בטיחות לרכב מגיל לידה. נכנסתי היום לחנות בכוונה לרכוש את צ'יקו נקסטפיט דגם IX. בחנות ממש הורידו אותי מהכוונה שלי והציעו לי שני דגמים יותר מוצלחים, כביכול:
1. ברייטקס בולווארד קליק טייט - עדיף מבחינת בטיחות, כי הוא כן עבר מבחני בטיחות 2018 בציון גבוה לעומת דגם IX של צ'יקו שכלל לא עבר מבחני בטיחות. כיסא זה קיבל דרוג במבחני 2018 יותר גבוה מצ'יקו נקספיט הדגם הקודם.
2. כיסא Nuna דגם Rava - עדיף מבחינת נוחות לתינוק.
לי חשובים מאוד נוחות ובטיחות של תינוק ברכב. התקציב פחות מעניין אותי. מה היית ממליץ לי לרכוש?
תודה מראש,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/04/2018שלום ליאת,
חנויות ממוקדות למכור מוצר ריווחי או מוצר שקיים במלאי, הנקסטפיט חסר להמון חנויות ומכאן הנטייה לשכנע למוצר אחר.
לנקסטפיט יתרון עצום לנוחות וזה גם מניסיון אישי עם ילדי.
לא הייתי דואג מהמבחנים שכן הנקסטפיט דורג עם דירוג מקסימלי והIX טיפה שיפר דברים אך זה לא אמון להשפיע על הבטיחות, בנוסף מבחני ריסוק נעשים במעבדה ומהירות נמוכה, פורסמו מספר תאונות קשות בהרבה ממעבדה שבהן היה מעורב נקסטפיט ולתינוקות שלום אף שההורים נפגעו.
לכן אני מסתמך על זה יותר מהמבחנים וסיפורי מוכרנים.
מרתון של ברייטקס קיבל דירוג גבוה יותר מהבולווארד אשר יקר משמעותית ולכן זה מראה לי אינטרס למכור מוצר יקר.
אם הייתי צריך ךבחור כיסא היום מגיל לידה נקסטפיט עדיין הייתה הבחירה שלי!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)