בחירת עגלה וסלקל לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה וסלקל לילד ראשון
    שיר
    15/04/2018

שלום,
    אני לקראת לידה ראשונה עם המון התלבטויות לגביי בחירת עגלה....אבל חייבת להחליט
    הסתובבתי בכמה חנויות ושאלתי חברות על עגלות שהם קנו
    יש לי התלבטות רבה...
    1. בוגבו בי 5
    2. בוגבו קמיליון
    3. אינגליזינה
    חשוב לציין שאני מחפשת עגלה יחסית קלה ונוחה לתפעול אבל גם חשוב לי שתהיה יציבה ובטיחותית לתינוק עם אמבטיה די רחבה ובטוחה.
    הבוגבו בי חמש היא המומלצת ביותר גם בקבוצות בפייסבוק וגם בחניות, אבל כשבדקתי אותה היא מאוד יפה אבל נמוכה וצרה "צעצוע" לאומת אחרות...
    הבוגבו קמיליון היא יציבה ורחבה קצת פחות נוחה לתפעול הטיולין מתקפל בשני חלקים והיא די כבדה והמצב שכיבה שלה לא כמו כולם.
    באינגלזינה למרות שהתפעול שלה היה די פשוט היא ניראת ענקית וכבדה
    בנוסף סלקל רציתי לשאול איך הסלקל של סייבקס האם הוא מספיק בטיחותי לנסיעה?
    איזה סלקל הכי מומלץ והכי בטיחותי?
    אודה להמלצה על עגלה...
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/04/2018

שלום שיר,

הבי הכי קלה והכי קטנה אבל כפי שאני מציין תמיד, דברים אלו מגיעים על חשבון נוחות התינוק.
    הקמיליון מאוד מאוד מסורבלת, אמנם היא רחבה אך מאוד קשה לתפעול וקיפול, כמוכן יקרה מאוד.
    האינגלזינה די פרקטית, יחיסת מרווחתת לתינוק אך משמעותית פחות נוחה לניוד מהשלוש.
    לכן כל אחת מה-3 מציעה משהו אחר:
    הקמיליון: נוחות ניוד ומרווח לתינוק
    האינגלזינה: נוחות לתינוק ונוחות בקיפול
    הבי: קלות, נוחות וגודל קיפול
    ציינתי מה החיסרון בכל אחת ואתם צריכים להחליט מהם הדברים החשובים לכם יותר ומה חשוב פחות.

הסל קלים של סייבקס מצוינים.
    הסל קל שאני הכי ממליץ עליו הוא קייפיט 30 של צ'יקו אך בניגוד לסייבקס לא ניתן לחבר אותו לאף עגלה פרט לשל צ'יקו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו