עגלת תאומים וכיסאות לרכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תאומים וכיסאות לרכב
    שיר
    16/04/2018

שלום, אני אם יחידנית הריון תאומים ומחפשת עגלת תאומים מומלצת וכיסאות לרכב מגיל אפס. רוצה משהו טוב, נוח וביטיחותי אבל לא במחירים מטורפים (גם לא מחפשת את הכי זול) אם יש חנויות מומלצות במרכז לרכישת הדגמים אשמח לדעת. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תאומים וכיסאות לרכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/04/2018

שלום שיר,

מבחינת עגלות:
    האופציה היקרה יותר שהייתי ממליץ עליה היא בייבי מונסטרס איזי טווין 3. רוחב 65 ס"מ יקל על ההתניידות היומיוית, כמו כן הקיפול יחסית קטן. ניתן לחבר עליה אמבטיות.

אופציה זולה יותר היא ביבה קוקו שלא ניתן לחבר עליה אמבטיות והרוחב באזור ה- 70 ס"מ. מצד שני היא זולה יותר וקלה יותר במשקל.

מבחינת כיסא לא הייתי ממליץ לחסוך כי מדובר במשהו שאמור לשרת שנים רבות! כמוכן יש חשיבות לנוחות התינוק מכיוון שכיסאות בטיחות אינם נוחים כמו סל קלים לשנה הראשונה, לכן אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט שלדעתי הכי נח והכי מתקרב בזווית שלו לנוחות של סל קל. נכון שהוא יקר אך שווה כל שקל ואם מסתכלים על העלות מול טווח השנים שישמש העלות ממש לא גבוהה.
    קחי בחשבון שחנויות כן באות לקראת בעסקאות תאומים עם הנחות יחסית גבוהות.
    אני נוטה שלא להמליץ על חנויות מכיוון שרובן לקוחות שלי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו