מחפשת עגלה לילד שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה לילד שני
    הדס
    17/04/2018

בילד הראשון היה לנו את בי אג'ייל של ברייטקס (2012) 3 גלגלים ולא היינו מרוצים מהיציבות בהנחת תיק מאחור ומהתפעול עם החוטים מאחורה של ההשכבה וההרמה- שגם לא הגיעו מ90- ל180 מעלות...
    מה שחשוב לנו-
    1. הושבה לשני הצדדים
    2. גב קשיח כלומר שינוי הזוויות בלי חוטיאדה כמו שהיה לנו, אלא בהקלקות ושהטיולון ירגיש יציב ולא על רשת (לצורך העניין נראה לי שבברייטקס ובג'גר סיטי מיני מדובר בחוטים ובתינוק ששוכב על רשת קצת מתנדנדת ובג'ואי זה יציב יותר, האמנם?)
    3. הזוויות בטיולון נעות מ90 עד 180 (האם כך בג'ואי?)
    4. אמבטיה לא קטנה מדי שתשמש עד לשלב מאוחר יחסית בשכיבה על הבטן ושאפשר להרכיבה בקלות במקביל לטיולון (גם במחיר הקלקת מרכב הטיולון החוצה) (בילד הקודם היה לנו שלב ארוך שהסתבכנו בו)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה לילד שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ABC דזיין

הדס
    17/04/2018

אני רואה שאתה ממליץ עליה לא מעט גם בהקשר של מי שהתעניין בג'ואי כרום כעדיפה- אשמח לדעת באילו פרמטרים ואילו מהדגמים עדיף בחברה זו.
    האם הסל קל של סייבקס יתאים לעגלות שלהם וכן לעגלות ג'ואי?
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/04/2018

שלום הדס,

אכן אני נוטה שלא להמליץ על עגלות בסגנון הברייטקס עם מושב חד כיווני ומושב מתכוונן עם שרוך.
    הג'ואי כרום מתאימה לדרישות שלך, שכיבה כמעט של 180 מעלות, טיולון דו כיווני, משקל יחסית סביר, קיפול נח ובגודל סביר ומחיר סביר.
    הסלסה הרבה יותר מתקדמת מבחינת נוחות לתינוק כי האמבטיה הרבה יותר מרווחת, גם הטיולון קצת יותר מרווח, היא גבוהה יותר, בעלת מערכת קפיצים טובה בהרבה, גגונים גדולים יותר ועוד. השכיבה בטיולון היא לא ישרה אלא בתנוחת עירסול. אם מחפשים שכיבה מלאה דגם הסירקל שלהם יתאים הרבה יותר לדרישות שלך והוא גם מאוד דומה לג'ואי רק שוב, מציע גגונים, רוחב, נוחות תינוק, נוחות ניוד ובלימת זעזועים עדיפים על הג'ואי. חשוב לציין שכל היתרונות האלו מוסיפים למשקל העגלה אך לא משהו רציני מידי. לכן הייתי ממליץ לך לבדוק את הסירקל ראבנה, בנוסף הטיולון שלה נשכב עד זווית של 180 מעלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו