חיפוש עגלה מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חיפוש עגלה מגיל לידה
    לאה
    19/04/2018

שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה לתינוק ראשון מגיל לידה וזקוקים להכוונה למציאת עגלה מתאימה.
    ראינו כי קיימות שתי אפשרויות - טיולון שמגיע לשכיבה של כמעט 180 מעלות או לחילופין עגלה משולבת. אנו גרים ביישוב עם הרבה חצץ וכדומה, עליות וירידות ומטיילים הרבה כך שאנו צריכים עגלה חזקה ויציבה ולא כבדה מדי. אנחנו לא מחפשים בהכרח עגלה שתתאים עד גיל מבוגר, אלא לעגלה שתתאים בצורה טובה לשלב הראשון של התינוק (אם הנסיון לשלב בין עגלה וטיולון הופכת את השימוש בשלב כלשהו לפחות נוח אנחנו מעדיפים לרכוש אותם בנפרד).
    בנוסף, קיים בינינו פער גבהים, כך שאנו זקוקים לעגלה שיכולה להתאים הן להורה הגבוה והן לנמוך.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש עגלה מגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/04/2018

שלום לאה,

לדרישות שלכם הייתי ממליץ עגלה משובלת מכיוון שכל העגלות שנמכרות כטיולון מגיל לידה פחות מאסיביות וחזקות או נוחות להליכות בדרך משובשת.

הייתי ממליץ לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין אשר סבירה במשקלה, מיועדת להליכות בדרך משובשת, מושלמת להורים בעליה פערי גובה בזכות ידית טלסקופית ומבנה גלגלים אחורי שמתאים להורה גבוהה מאוד. היא סופר חזקה בזכות מערכת הקפיצים המיוחדת שלה. אני חושב שכפי שרשמת, העגלה צריכה לשמשת לשנה + הראושנים ולאחר מכן רוכשים טיולון שזה היעוד שלו. הטיולון פחות בנוי לתינוק והעגלה לא פרקטית כמו טיולון ולכן בחיים לא יהיה ניתן לשלב בין השניים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו