המלצה על עגלה לפי פרמטרים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה לפי פרמטרים
    נטע
    21/04/2018

היי,
    התחלתי לחפש עגלות והמלצות באינטרנט ויצאתי ממש מבולבלת... יש לי כמה פרמטרים שחשובים לי בעגלה ואני לא מצליחה לצמצם אפשרויות. אשמח אם תוכל לעזור לי :)
    אני מחפשת עגלה משולבת טיולון דו כיווני ואמבטיה, קיפול נוח, שיהיו לה פתחי אוויר ויציבה, גם חשוב לי המזרן באמבטיה שיהיה בתו תקן ושיהיה נושם ויש כמובן את עניין המחיר.. התקציב שלי הוא בסביבות 2500-3000 שח . האם אני ראלית? יש סיכוי שתוכל להציל אותי מגוגל חח :) תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה לפי פרמטרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2018

שלום נטע,

כל המזרני אמבטיה נבדקו ע"י מכון התקנים ולכן אין חשש.
    מה שכן הרוב המוחלט לא מציע פתחי איוורור.
    בטווח המחיר הייתי ממליץ לבדוק:
    סירקל ראבנה שבאה עם מזרן סופר מפנק לאמבטיה, יש לו פתחי איוורור שמגובים גם בפתחים באמבטיה (לא מספיק שרק מהזרן יהיה נושם). יש לה טיולון דו כיווני, גגונים מעולים, קיפול די נח, משקל יחסית נח והיא אפילו פחות מהתקציב.
    אפשר גם לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין (אותו יצרן של הסירקל), האמבטיה זהה ולכן אותו מזרן ואותם פתחי איוורור, פשוט השלדה מתקדמת יותר, טיפה חורגת מהתקציב בדגמי 2018, דגמי 2017 כן בתקציב.
    גם פג בוק מגיעה עם פתחי איוורור באמבטיה, לצערי אני חושב שהיא מצריכה רכישת מזרן בנפרד ולמזרנים כאלו לרוב אין תו תקן.
    שאר העגלות פחות עונות לדרישות או לתקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נטע
    23/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו