טיולון וכיסא בטיחות מגיל שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון וכיסא בטיחות מגיל שנה
    ירדן
    22/04/2018

שלום,
    רציתי לשאול לכי טיולון מומלץ מגיל שנה וקומפקטי יש לנו בבית את עגלת הארמדילו שנהייתה לנו קצת מסורבלת
    אשמח להמלצות גם לגבי כיסא בטיחות מגיל שנה (עד כה היה לנו סלקל של ג’ואי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2018

שלום ירדן,

לגבי טיולון, אני צריך לדעתי תקציב, האם מחפשים טיולון קלאסי עם 2 ידיות וקיפול מטריה או המודרנים בעלי ידית אחת וקיפול קומפקטי (גם לטיסות).
    גם לגבי הכיסא, רצוי לציין תקציב, סוג רכב (מיני, משפחתי וכו') ואם יש עוד ילדים/תינוק וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי לגבי טיולון אינפנטי טרוולר

ירדן
    24/04/2018

קניתי אותו, הוא בתקציב שלי פחות או יותר (420 במוצצים) הוא מתקפל קטן ומזכיר את הטיול ומים החדשים שלא מתקפלים מטריה הוא מאוד קליל החשש שלי שהוא לא צר מדי לבן שלי ממש המליצו לי עליו ואני בהתלבטות כל כך אם להחליף האמת שלא הסתכלתי על עוד טיול ומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/04/2018

שלום ירדן,

בטווח המחיר הזה אין אופציות רבות ובטח שלא בסגנון הקומפקט. כמו-כן יש לדעת שהרוב המוחלט של טיולוני הקומפקט הם צרים.
    לכן אני חושב שזו אופציה סבירה בהתייחס לתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו