מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלה לילד ראשוןליטל22/04/2018
שלום רב, אשמח לשמוע את דעתך לגבי עגלות אויסטר 2 ואויסטר זירו. מחפשת עגלה שיכולה להתאים לרכב קטן יונדאי i10 (לוקחת בחשבון שרוב הסיכויים שאצטרך להפריד את הטיולון/אמבטיה מהשילדה) חשוב שיהיה כולל אמבטיה וטיולון דו כיווני, נוח לקיפול, נוח בניוד ונוח לתינוק. לגבי משקל לא יודעת עד כמה קריטי כי הרוב יהיה להכניס ולהוציא מהבאגז' או למושב האחורי.
מתעניינת גם בעגלת סירקל, על פניו התרשמתי לטובה אך אני מבינה שאין מספיק מידע מכיוון שהעגלה חדשה בשוק. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/04/2018שלום ליטל,
אויסטר זירו היא בעלת מושב חד כיווני וכל לא עונה לדרישות שלך.
לגבי אויסטר 2, היא מתקפלת ענק יחד עם טיולון ולכן בודאות לא תתאים לרכב אלא אם תפרקו את המושב טרם הקיפול ותכניסו בחלקים.
סירקל, מגיע מבית איי.בי.סי דיזיין שזו חברה ותיקה ומעולה, הפיתוח גרמני והם לקחו חלקים טובים מכל דגם שלהם (אמבטיה של סלסה, שלדה משולבת סלסה וקונדר וכו') בכדי שהמוצר יהיה אמין ויעיל ובעלות סבירה. היא עונה לרוב הדרישות, רק לגבי קיפול והתאמה לרכב אני ממליץ לבדוק, לדעתי אמורה להיכנס אך אני לא בטוח ב- 100%. כמובן שכמו באויסטר 2, עם פירוק המושב לא תהיה בעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
ליטל23/04/2018תודה רבה על תשובתך.
יש לי שאלה נוספת, אני מתלבטת לגבי רכישת סלקל שניתן להרכיב על העגלה, בהנחה שכן ארצה אז איזה סלקל בטיחותי ואיכותי יכול להתאים לעגלת סירקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/04/2018שלום ליטל,
היתרון בסירקל שדאגו שיתחברו אליה הסלקלים הטובים בעולם:
סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף וג'ואי (בעיקר דגם הIGEMM).
לכן כל דגם של אחת מהחברות האלו יהיה מעולה מבחינה בטיחותית גם הדגמים הזולים וגם דגמי הביניים וכמובן ככל שנעלה ברמת המחיר כך רמת הבטיחות תעלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)