בחירת עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לילד ראשון
    ליטל
    22/04/2018

שלום רב, אשמח לשמוע את דעתך לגבי עגלות אויסטר 2 ואויסטר זירו. מחפשת עגלה שיכולה להתאים לרכב קטן יונדאי i10 (לוקחת בחשבון שרוב הסיכויים שאצטרך להפריד את הטיולון/אמבטיה מהשילדה) חשוב שיהיה כולל אמבטיה וטיולון דו כיווני, נוח לקיפול, נוח בניוד ונוח לתינוק. לגבי משקל לא יודעת עד כמה קריטי כי הרוב יהיה להכניס ולהוציא מהבאגז' או למושב האחורי.
    מתעניינת גם בעגלת סירקל, על פניו התרשמתי לטובה אך אני מבינה שאין מספיק מידע מכיוון שהעגלה חדשה בשוק. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2018

שלום ליטל,

אויסטר זירו היא בעלת מושב חד כיווני וכל לא עונה לדרישות שלך.
    לגבי אויסטר 2, היא מתקפלת ענק יחד עם טיולון ולכן בודאות לא תתאים לרכב אלא אם תפרקו את המושב טרם הקיפול ותכניסו בחלקים.
    סירקל, מגיע מבית איי.בי.סי דיזיין שזו חברה ותיקה ומעולה, הפיתוח גרמני והם לקחו חלקים טובים מכל דגם שלהם (אמבטיה של סלסה, שלדה משולבת סלסה וקונדר וכו') בכדי שהמוצר יהיה אמין ויעיל ובעלות סבירה. היא עונה לרוב הדרישות, רק לגבי קיפול והתאמה לרכב אני ממליץ לבדוק, לדעתי אמורה להיכנס אך אני לא בטוח ב- 100%. כמובן שכמו באויסטר 2, עם פירוק המושב לא תהיה בעיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

ליטל
    23/04/2018

תודה רבה על תשובתך.
    יש לי שאלה נוספת, אני מתלבטת לגבי רכישת סלקל שניתן להרכיב על העגלה, בהנחה שכן ארצה אז איזה סלקל בטיחותי ואיכותי יכול להתאים לעגלת סירקל?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/04/2018

שלום ליטל,

היתרון בסירקל שדאגו שיתחברו אליה הסלקלים הטובים בעולם:
    סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף וג'ואי (בעיקר דגם הIGEMM).
    לכן כל דגם של אחת מהחברות האלו יהיה מעולה מבחינה בטיחותית גם הדגמים הזולים וגם דגמי הביניים וכמובן ככל שנעלה ברמת המחיר כך רמת הבטיחות תעלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו