מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה וסלקל לילד ראשוןמירי23/04/2018
שלום קובי, אנחנו מתקרבים ללידה ראשונה ורציתי לבקש המלצה על עגלה. הצרכים שלנו הם:
*אמבטיה וטיולון דו כיווני.
*איכות- שתחזיק גם לילדים הבאים.
*מעדיפים עד 2500 שח, אולי עד 3000.
*שתכנס לתא מטען די קטן של דייהטסו סיריון. (את האמבטיה נפרק אבל שהבסיס עם הטיולון יכנס לתא מטען)
*שהנסיעה איתה תהיה נוחה והגלגלים יסתובבו בחופשיות.
*שתראה טוב ולא מיושנת.
לגבי סלקל חשובה לנו הבטיחות ומחיר עד 500 שח. אם אפשרי אז שיתחבר לעגלה.
תודה רבה על העזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/04/2018שלום מירי,
לדעתי סירקל ראבנה 4 תתאים בדיוק לכל הדרישות, מה שכן אני ממליץ לבדוק ברכב כדי לוודא שהיא נכנסת יחד עם טיולון (לדעתי כן אבל ממליץ מאוד לבדוק).
יש לה אמבטיה מרווחת עם מזרן עבה ונושם, טיולון הכי מרווח בטווח המחיר הזה עם 4 מצבי שכיבה/ישיבה ולא 3 כמו לעגלות בטווח המחיר הזה, גגוני XXL, קיפול נח בגודל סביר ומשקל סביר.
יחד עם סל קל היא תעלה סביב ה-2500 ש"ח כרגע.
לגבי סל קל, אטון 1 נכנס לתקציב, מתחבר לעגלה וברמת בטיחות גבוהה מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת אחרי בדיקה של העגלה
מירי02/05/2018שלום קובי,
ראינו את הסירקל בחנות והיא אכן עונה לצרכים (גם נכנסה לתא מטען) אבל היא היתה לי כבדה ואני חושבת שזה יקשה עליי בהתניידות. יש אולי עגלה נוספת שעונה לדרישות וקלה יותר? ראיתי את הג'ואי כרום שנראתה לי גם קצת גדולה. (אני די נמוכה)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/05/2018שלום מירי,
ככל שנרד במשקל כך תרד רמת הנוחות של התינוק ורמת נוחות הניוד ולכן צריך להחליט על מה מתפשרים. בנוסף בהריון הכל מרגיש כבד ולאחר לידה ככל שיעבור הזמן כך יהיה יותר קל להתמודד עם משקל העגלה (שזה ממש כמו משקל של תינוק כבן שנה בממוצע). כמוכן תמיד ניתן להפריד חלקים כדי לחלק את המשקל.
הג'ואי היא אופציה טובה כי היא קלה יותר בקילו, אפשר גם לבדוק את הסולה שקלה יותר בקילו. יש לקחת בחשבון שבשני המקרים האמבטיה והטיולונים צרים וקצרים יותר, ההגגונים קטנים יותר, אין קפיצים לגלגלים או שהם ממש קשים במקרה של הסולה.
אופציות נוספות הרבה יותר קלות (מכיוון שקילו זה לא חיסכון משמעותי במשקל) הן עגלות בעלות טיולון חד כיווני, שם אפשר לצמצם כמעט בחצי את המשקל אבל לדעתי במחיר משמעותי של אי היכולת לראות את התינוק מולכם. במקרה הזה ביבה טאי טאי תהיה אופציה טובה והיא שוקלת כ- 4 ק"ג פחות מהסירקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)