בוגבו בי 5 או קמיליון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 5 או קמיליון
    שיר
    24/04/2018

מרגיש לי שהקמיליון יותר יציבה והאמבטיה יותר גבוהה ומפנקת מצד שני הבי יותר קלה, קומפקטית ונוחה לקיפול והכנסה לרכב.
    השימוש הוא עירוני, בניין עם מעלית וחנייה, רכב קטן יחסית (קיה פיקנטו) אבל ייתכן ובהמשך יוחלף. מה באמת יהיה לי יותר טוב לטווח הארוך ולילדים הבאים? האם הבית מספיק יציבה? כמה מסורבל לקפל בנפרד טיולון וגוף העגלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 5 או קמיליון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/04/2018

שלום שיר,

מדובר בשני מוצרים שונים לחלוטין ולכן קשה לתת תשובה מדויקת.
    הבי נוחה יותר להורה בכל פרמטר ולכן אם הנוחות שלכם חשובה היא התשובה. הקמיליון נוחה יותר לתינוק (מרווחת בהרבה), נוחה יותר בניוד (שגם משפיע עם נוחות התינוק) אבל רחוקה מלהיות נוחה להורה. הקיפול מסורבל ובנוסף צריך לקפל בשני חלקים, היא כבדה יותר, גדולה יותר בקיפול וכן, מרבית הסיכויים שבשלב מאוחר יותר תרכשו טיולון (גם בבי קיים סיכוי גדול אך איתה הרבה יותר קל להמשיך כטיולון).
    אם בכל זאת אהבתם את הקמיליון אני ממליץ לצאת מהמשבצת שנקראת בוגבו כי יש יצרנים שעושים את זה הרבה יותר טוב לפי דעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו