מזרן לתינוק אימגן פלוס או נומו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן לתינוק אימגן פלוס או נומו
    קארין
    25/04/2018

שלום,
    אני מתלבטת לגבי קניית מזרון למיטת תינוק והבנתי שהשניים הכי טובים הם האימגן פלוס של שילב או מזרן נומו (המולטיפלואו לא נמכר באזור הצפון).
    האימגן נראה לי קצת רך מידי ומכיל מעכבי בעירה והנומו מרגיש קצת קשה מידי ואני מפחדת מתופעת הראש השטוח ולא בטוחה אם הוא חסין אש אם אין לא מעכבי בעירה כלל.
    על איזה מהמזרנים אתה ממליץ (ללא התחשבות במחיר)? האם הוספת שכבת רכות למזרן הנומו מגבירה את יתרונותיו לעומת האימגן?
    תודה רבה,
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/04/2018

שלום קארין,

לדעתי (אין לי מידע מדויק) האימג'ן אמור להכיר כמות מאוד מאוד נמוכה של מעכבים מכיוון שעדיין לא מדובר בספוג ולכן אין צורך בכמות גבוהה של מעכבים. אין לי מידע לגבי זה אבל נראה לי הגיוני.
    לדעתי הוא נוח יותר לתינוק.
    הנומו עם שכבת הנוחות לדעתי עדיין לא יהיה נח כמו האימג'ן אך מציג יתרונות אחרים כמו מחיר זול יותר, קל יותר לשטיפה, מאפשר מעבר אוויר בצורה יעילה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו