הבדלים בין דגמי ה ABC

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין דגמי ה ABC
    ויקי
    25/04/2018

היי,
    אשמח לשמוע על ההבדלים בין דגמי הABC:
    סלסה, סירקל וממבה פלוס
    איזה דגם יותר מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים בין דגמי ה ABC

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/04/2018

שלום ויקי,

הכל שאלה של דרישה.
    הסירקל מגיעה עם שלדה מאוד בסיסית ביחס לשתיים האחרות אבל עדיין עם אמבטיה וטיולון + גגונים XXL.
    הסלסה מגעיה עם בדים איכותיים יותר, שלדה משופרת בעיקר בזכות מנגנון בולמי הזעזועים, סל גדול יותר, היא היחידה עם ידית טלסקטופית ולכן הכי נוחה לעליה וירידה ממדרכה. הסלסה והסירקל שוקלות סביב ה- 11 ק"ג.
    בסירקל המושב נשכב למצב שכיבה שטוח ובסלסה לתנוחת עירסול (במהלך מאי יגיע מזרן חדש שיתן אפשרות של כמעט שכיבה ישרה). בכל אחת מהן יש יתרון מסוים לזווית השכיבה וזה היתרון הגדול של הממבה פלוס, היא היחידה שמציעה שילוב של 2 תנוחות השכיבה. היא מרופדת יותר משתיהן, הגלגלים יותר איכותיים וכך גם הקפיצים. היא כבר שוקלת כ- 2 ק"ג יותר מהן.

אם תרשמי לי דרישות + תקציב אולי יהיה לי יותר קל לכוון.
    בכל אופן היתרון הגדול של המותג לדעתי זה המחשבה על נוחות התינוק ולכן בכל בחירה יש להם יתרון גדול על רוב המתחרים בנושא נוחות התינוק והניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין דגמי ה ABC

ויקי
    26/04/2018

תודה רבה על תשובתך,
    כרגע אני לא מגבילה את עצמי בתקציב כי זה תינוק ראשון ואני מתכננת שהעגלה תשמש אותי עוד הרבה זמן.
    בינתיים ניסיתי רק את הפג פרגו שהיתה קצת כבדה, אבל אני בחודש שמיני אז הכל כבד לי :-)
    האמבטיה בדגם של הפופ אפ נראתה לי טיפה צרה .
    והאינגליזינה, שבעלי התלהב ממנה ואני פחות אהבתי את זה שהידית לא מתכווננת ואין גישה נוחה לסל למטה.
    ומאמס פאפס אורבו שהבנתי שהטיולון לא מסתובב לשני הכיוונים אז גם פסלתי.
    אנחנו גרים בעיר ויש לנו מעלית ואוטו יחסית גדול.
    שבוע הבא מתכננת ללכת לנסות את דגמי הABC.
    בדגם הסירקל הטיולון נשכב עד הסוף?
    מה ההבדל מבחינת הרוחב של העגלות?
    אם אחליט ללכת על הפג פרגו, איזה שידרוגים כדאי להוסיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/04/2018

שלום ויקי,

אם הפג כבדה אז יש לקחת בחשבון שהסלסה והסירקל כבדות ממנה בכחצי קילו ודי זהות לה במשקל אם לוקחים את הפג עם שלדת S. כמוכן הממבה פלוס כבר כבדה משמעותית בכ- 3 ק"ג. האמבטיה בפופאפ זהה לחלוטין בגודלה לאמבטיה הרגילה, יחסית מרווחת אך יש לזכור שמומלץ להוסיף עוד מזרן נוסף מה שיצר אותה טיפה, עדיין הגודל נחשב לאחד המרווחים שיש לאמבטיות. האמבטיות של אינגלזינה או איי.בי.סי רחבות יותר.
    האינגלזינה היא עגלה לצורך עירוני ולא ממש מעבר, נוחות הניוד בינוית, הסל קטן ולא נגיש, הידית קבועה וקשה יותר לתמרן בגלל שמדובר בעגלה עם קיפול מטריה.
    הסירקל מגיעה עם טיולון שנשכב ישר. רוחב השלדים (אם זו הכוונה) סלסה: 62, סירקל או ממבה פלוס 60. פג בוק 60 או 51 תלוי בשלדה שבוחרים.
    לגבי הפג, יש להוסיף מזרן לאמבטיה, ממליץ גם על מזרן קומפי קוש לטיולון, לשדרג לשלדת S51.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו