אינגלזינה טרילוגי 2017 , סילבר קורס ויפר או טרילוגי 2018

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגלזינה טרילוגי 2017 , סילבר קורס ויפר או טרילוגי 2018
    יוכי
    30/04/2018

שלום קובי,
    אחרי שראיתי נרבה מאוד עגלות אני אוהבת את שלושתן אבל לא יודעת איזו מהן טובה יותר לתינוק ונוחה לי.
    אם אפשר אני רוצה להשתמש בעגלה גם אחרי גיל שנה ללא צורך בטיולון נוסף..

בתודה
    יוכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/05/2018

שלום יוכי,

אין מושלם ואין עגלה שנוחה בצורה מושלמת לתינוק וגם להורה, תמיד יש פשרות וככל שיהיה יותר נוח להורה כך נוחות התינוק או הניוד ירדו ולהפך, ככל שנוחות הניוד ונוחות התינוק יעלו כך נוחות ההורה תרד.
    הטרילוג'י יחסית מרווחת ולכן נוחות התינוק בה סבירה ועדיפה על הסילבר קרוס, כמוכן היא קלה יותר וקטנה יותר בקיפול. מצד שני הסילבר קרוס הרבה יותר נוחה בניוד מה שיגרום לתינוק פחות להרגיש טלטלות ככל שהדרך תהיה יותר משובשת.

אין שום סיבה באף עגלה לרכוש טיולון אך יחד עם זאת הרוב המוחלט ירכוש טיולון מהסיבות שטיולון זה מוצר יחסית זול, הרבה יותר קל, הרבה יותר קומפקטי בקיפול ולעיתים יש הריון נוסף ומעדיפים לשמר את העגלה לתינוק הבא ולחרוש על טיולון זול.

לדעתי לדרישות שלך הטרילוג'י היא שילוב נכון יותר כל עוד הטיולים הם עירוניים. דגם 2018 עדיף לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו