הריון ראשון - עגלה ראשונה (הלכתי לאיבוד מרב היצע)

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הריון ראשון - עגלה ראשונה (הלכתי לאיבוד מרב היצע)
    רותם
    01/05/2018

היי קובי, אני מתחילה לברר על עגלות - יש תקציב לא קטן של עד 5 אלף ש"ח. אני ובעלי לא גבוהים במיוחד, שנינו עם מכוניות מיני וגרים בבית עם מעלית. ככה שקומפקטיות היא נושא קריטי, כמו גם קיפול ועגלה קלילה. מחפשת עגלה שתהיה לטווח ארוך ותהיה בה אפשרות לאמטביה וגם טיולון, בנוסף עדיפות לעגלה עירונית (חשבתי על בוגבו בי 3/5) אבל הבנתי שהרבה מחליפות אותה בגילאי 1+. הלכתי לאיבוד מרב המלצות, אשמח לעזרתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/05/2018

שלום רותם,

אכן הבי די עונה לדרישות שלך וכמובן שעדיף על ה-5 שיותר מתקדמת. נכון הרבה מחליפות אבל אין סיבה. מבכל זאת?
    כי טיולון זה מוצר זול ולכן לא איכפת לאנשים לשלם את המחיר ולקבל מוצר קל יותר מעגלה, בעל קיפול קטן יותר מעגלה וגם אפשרות לשמר את העגלה לתינוקות הבאים ולחרוש על מוצר זול וכך פחות יכאב הלב לחרוש על מוצר יקר.
    לכן אני תמיד ממליץ להתעלם מעניין העתיד והטיולון. כשיגיע הרגע, אם מרגישים צורך קונים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! האם יש דגם יותר מומלץ מהבוגבו בי 5?

רותם
    13/05/2018

תודה על התשובה, האם יש דגם נוסף שאתה ממליץ עליו (על פני הבוגבו בי 5) ? כפי שציינתי התקציב יחסית גדול המאפשר לי מסר רב של אופציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/05/2018

שלום רותם,

לדעתי כל הדומות לבי פחות מוצלחות, אופציות אחרות הן רק עגלות גדולות יותר שיתנו יתרונות אחרים אבל יהיו להן חסרונות בהשוואה לבי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו