זקוקה לעזרתך באתגר אמיתי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרתך באתגר אמיתי
    שירי
    02/05/2018

היי קובי, ראשית תודה רבה על המענה המקצועי והסבלנות.
    אני נמצאת בהריון ראשון ואמורה ללדת בשיא הקייץ- סוף יולי. אני מחפשת עגלה וההיצע כידוע מאד גדול.
    אני גרה באיזור עירוני מאד, צפוף, עמוס ובחלקו עם מדרכות מאד משובשות/ שבורות. העגלה צריכה להיות מותאמת לכך.
    שנית, אני גרה בבניין עם מעלית צרה ומתנהלת בתחבורה ציבורית ולכן העגלה לא יכולה להיות מידיי גדולה ורחבה בגלל מעברי האוטובוס, מעברי הרחובות וכו'. כמו כן הקיפול שלה צריך להיות קל ונח בגלל זה (עליה לאוטובוס וכו). כמו כן חשוב לי הנוחות של התינוק ושהעגלה תהיהי מאווררת -בכל זאת יולי -אוגוסט- שיא החום!. כמו כן היא צריכה להיות חזקה ויציבה .... מן הסתם נבקר את ההורים ופעם בשבוע נאלץ לעלות אותה עד קומה 6 במדרגות ואנו מתככנים להמשיך איתה גם לילדים הבאים....
    מה אתה אומר? יש עגלה שתתאים להכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרתך באתגר אמיתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/05/2018

שלום שירי,

צר לי אבל לא. ככל שנמצא משהו נוח יותר לתינוק או בעל יכולת ניוד עדיפה כך הנוחות שלנו תרד ולרוב עגלות נוחות לניוד מגיעות עם גלגלים גדולים כך שהן רחבות.
    לדעתי בי 5 לא מושלמת בנוחות התינוק אבל תתתאים לכל הדרישות נוחות (רוחב צר, משקל קל, קיפול קטן) והיא יחסית נוחה לניוד בעיר וגם בדרך טיפה משובשת.
    שוב, לשלמות כרגע לא תוכלי להגיע.

אם תפני אליי דרך הפייסבוק אוכל לתת לך מידע נוסף דרך קישורים שאני לא יכול לפרסם כאן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו