ילד ראשון , בחירת עגלה ראשונה - זקוקה לעזרה הלכתי לאיבוד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ילד ראשון , בחירת עגלה ראשונה - זקוקה לעזרה הלכתי לאיבוד
    טליה
    03/05/2018

שלום קובי ,
    אנחנו מתקרבים ללידה ראשונה ורציתי לבקש המלצות על עגלה .
    יש לי כמה דברים שחשוב לי שיהיו בה אבל אשמח גם שתגיד לי אם יש עוד דברים שצריך לשים לב אליהם בבחירת עגלה .
    הדברים שחשוב לי שיהיו בה הם:
    - אמבטיה שתתאים לגיל גם יותר גדול (חצי שנה..)
    - טיולון דו כיווני עם גגון גדול וכמה מצבי שכיבה .
    -מבחינת קיפול - שיהיה קל מהיר ונוח , ושהעגלה תהיה קומפקטית בקיפול שלה בשביל שתוכל להיכנס בבגא'ז וכו .
    עדיף קיפול שלא צריך לפרק כל פעם את הטיולון
    -מבחינת משקל - מצד אחד שלא תהיה כבדה , אני לא בנויה להרים משקלים כבדים ;) אבל מצד שני שתהיה יציבה.
    - מבחינת הגלגלים - שיהיו 360 מעלות , נוחים לנסיעה לא רק בתנאים עירוניים , גם בדרכי שטח ודרכים עקלקלות למינהן .. ואיכותיים - שלא ישחקו מהר .
    -תווך מחירים - מעדיפה בין 2500-3000 , אולי גם עד 3500 אם זה משהו טוב שיחזיק יפה גם לילדים הבאים.
    אשמח לעזרתך ! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/05/2018

שלום טליה,

לדעתי הסלסה של איי.בי.סי דיזיין יכולה לענות לרוב המוחלט של הדרישות. אמבטיה וטיולון מרווחים מאוד, גגונים ענקיים, נוחות ניוד מושלמת לכל דרך, קיפול יחסית נוח וקומפקטי. המשקל שלה סביר בהחלט, היא לא מהקלות אך גם לא כבדה והיא נכנסת לתקציב.
    גם מבחינת חוזק, היא מחזיקה בקלות לכמה ילדים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו