הלכתי לאיבוד בים העגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הלכתי לאיבוד בים העגלות
    מתלבטת
    07/05/2018

שלום קובי,
    מחפשת עגלה לתינוק ראשון. התלהבתי מאוד מהאוייסטר 2 אבל היו עוד כמה שקפצו בדרך.
    אם אין הגבלה מבחינת תקציב והדרישות העיקריות הן נוחות התינוק, עגלה מגיל אפס (אמבטיה גדולה), התאמה למזג אוויר משתנה (בד גם לגשם וגם לא דוהה או הצללה טובה בקיץ), עיצוב יפה, קיפול נוח (שיכנס לג׳יפון) וטיולון מתהפך עם זווית טובה לשינה, עגלה יציבה, לנסיעה בעיקר בתנאים עירוניים אבל שלא יהיו לתינוק זעזועים גדולים מידי במשטחים אחרים (כורכר, דשא, חול...)
    גרה בבית עם מעלית ועם רכב צמוד.
    התלהבתי מ אוייסטר 2 (או 3 שאמורה לצאת עוד מעט), בוגבו קמליון, מוצי אייגו.
    ראיתי גם את מאמאס אנד פאפאס אבל היו הרבה ביקורות על חוסר יציבות...
    אשמח לעצתך מבין אלה.
    כמו כן, האם הכרחי לקנות סלקל לעגלה או שאפשר להסתפק בטיולון ואמבטיה ולקנות כיסא בטיחות טוב מגיל אפס?
    תודה מראש על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלכתי לאיבוד בים העגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/05/2018

שלום,

מאוד תלויות הדרישות, סך הכל האויסטר די עונה על רובן, מה שכן הקיפול שלה יחד עם טיולון מאוד מסורבל וענק ואני ממליץ לבדוק ברכב לפני רכישה. אין ספק שהאויסטר 3 הרבה הרבה יותר מתקדמת ואם יש אפשרות לרכוש אותה זו אופציה עדיפה בהרבה!
    מאמאס אנד פאפאס מאוד יציבות, לכל חברה כמה דגמים וכמו תמיד חלק טובים יותר וחלק פחות, כמובן שגם כל דגם מותאם לצורך אחר והרבה קונים מהצורך הלא נכון. לכן צריך להיות יותר ממוקדים.
    הקמיליון מאוד מיושנת לדעתי ולכן אני פחות ממליץ.
    המוצי מאוד כבדה ללא ערך מוסף, היא יחסית מאוד צרה ולכן אני פחות ממליץ.
    ממליץ לבדוק את סלסה 4 של איי.בי.סי דיזיין שגם עונה היטב לרוב הדרישות.

לדעתי אפשר לוותר על סל קל כיום, בעיקר אם רוכשים את הצ'יקו נקסטפיט. יש רק לקחת בחשבון שעם סל קל אפשר לנייד את התינוק ישר מהרכב מבלי להוציא או להעיר כפי שחייבים לעשות עם כיסא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המפורט

מתלבטת
    08/05/2018

אם כך נראה לי שאלך על האוייסטר.
    ידוע לך מתי היא צפויה להגיע לארץ?
    או היכן ניתן להשיג כבר בחו״ל?
    מלא תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד התלבטות קטנה אם כבר אני פה :)

מתלבטת
    08/05/2018

מה לגבי egg האם טובה יותר/פחות מהאוייסטר?
    אשמח להשוואה ביניהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/05/2018

שלום,

בארץ היא משווקת על ידי בייבי סטאר ולכן צריך לברר מולם מתי תהיה ה-3.
    בחו"ל היא נמכרת באנגליה ואפשר לברר מול היצרן היכן ניתן לרכוש.
    הEGG הוא מותג פרימיום של אויסטר שבעיקר מוכר עיצוב, לדעתי מוצר פחות מוצלח (כי כשמוכרים עיצוב מתפשרים על דברים אחרים), היא כבדה יותר, גדולה יותר בקיפול ומסורבלת יותר לדעתי ולכן אני פחות ממליץ עליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה!!

מתלבטת
    09/05/2018

תודה על הכל. הפעילות שלך בפורום ראויה להערכה, מעבר למקצועיות כמובן שניכרת, המענה המהיר לא מובן מאליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו