מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הלכתי לאיבוד בים העגלותמתלבטת07/05/2018
שלום קובי,
מחפשת עגלה לתינוק ראשון. התלהבתי מאוד מהאוייסטר 2 אבל היו עוד כמה שקפצו בדרך.
אם אין הגבלה מבחינת תקציב והדרישות העיקריות הן נוחות התינוק, עגלה מגיל אפס (אמבטיה גדולה), התאמה למזג אוויר משתנה (בד גם לגשם וגם לא דוהה או הצללה טובה בקיץ), עיצוב יפה, קיפול נוח (שיכנס לג׳יפון) וטיולון מתהפך עם זווית טובה לשינה, עגלה יציבה, לנסיעה בעיקר בתנאים עירוניים אבל שלא יהיו לתינוק זעזועים גדולים מידי במשטחים אחרים (כורכר, דשא, חול...)
גרה בבית עם מעלית ועם רכב צמוד.
התלהבתי מ אוייסטר 2 (או 3 שאמורה לצאת עוד מעט), בוגבו קמליון, מוצי אייגו.
ראיתי גם את מאמאס אנד פאפאס אבל היו הרבה ביקורות על חוסר יציבות...
אשמח לעצתך מבין אלה.
כמו כן, האם הכרחי לקנות סלקל לעגלה או שאפשר להסתפק בטיולון ואמבטיה ולקנות כיסא בטיחות טוב מגיל אפס?
תודה מראש על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/05/2018שלום,
מאוד תלויות הדרישות, סך הכל האויסטר די עונה על רובן, מה שכן הקיפול שלה יחד עם טיולון מאוד מסורבל וענק ואני ממליץ לבדוק ברכב לפני רכישה. אין ספק שהאויסטר 3 הרבה הרבה יותר מתקדמת ואם יש אפשרות לרכוש אותה זו אופציה עדיפה בהרבה!
מאמאס אנד פאפאס מאוד יציבות, לכל חברה כמה דגמים וכמו תמיד חלק טובים יותר וחלק פחות, כמובן שגם כל דגם מותאם לצורך אחר והרבה קונים מהצורך הלא נכון. לכן צריך להיות יותר ממוקדים.
הקמיליון מאוד מיושנת לדעתי ולכן אני פחות ממליץ.
המוצי מאוד כבדה ללא ערך מוסף, היא יחסית מאוד צרה ולכן אני פחות ממליץ.
ממליץ לבדוק את סלסה 4 של איי.בי.סי דיזיין שגם עונה היטב לרוב הדרישות.
לדעתי אפשר לוותר על סל קל כיום, בעיקר אם רוכשים את הצ'יקו נקסטפיט. יש רק לקחת בחשבון שעם סל קל אפשר לנייד את התינוק ישר מהרכב מבלי להוציא או להעיר כפי שחייבים לעשות עם כיסא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המפורט
מתלבטת08/05/2018אם כך נראה לי שאלך על האוייסטר.
ידוע לך מתי היא צפויה להגיע לארץ?
או היכן ניתן להשיג כבר בחו״ל?
מלא תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד התלבטות קטנה אם כבר אני פה :)
מתלבטת08/05/2018מה לגבי egg האם טובה יותר/פחות מהאוייסטר?
אשמח להשוואה ביניהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/05/2018שלום,
בארץ היא משווקת על ידי בייבי סטאר ולכן צריך לברר מולם מתי תהיה ה-3.
בחו"ל היא נמכרת באנגליה ואפשר לברר מול היצרן היכן ניתן לרכוש.
הEGG הוא מותג פרימיום של אויסטר שבעיקר מוכר עיצוב, לדעתי מוצר פחות מוצלח (כי כשמוכרים עיצוב מתפשרים על דברים אחרים), היא כבדה יותר, גדולה יותר בקיפול ומסורבלת יותר לדעתי ולכן אני פחות ממליץ עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!
מתלבטת09/05/2018תודה על הכל. הפעילות שלך בפורום ראויה להערכה, מעבר למקצועיות כמובן שניכרת, המענה המהיר לא מובן מאליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)