מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה עם אמבטיה מספיק רחבה מתקפלת קטןאתי10/05/2018
אני רוצה לקנות עגלה טובה ויציבה שיהיה בה אמבטיה רחבה מספיק לשינת תינוק באופן קבוע.
אך מצד שני מתקפלת קטן בקלות לתא מטען קטן (סוזוקי בלנו-שחצי מתא המטען תפוס ע"י מערכת גז)
פעם קודמת היתה לנו עגלה של פג (לא זוכרת איזה דגם-עם ידית אחת ישרה והגודל של האמבטיה היה מצוין והיציבות היתה טובה .לשלדה שלה היה קשה להיכנס לתא המטען שלנו,והטיולון לא כל כך פרקטי -בומבסטי וכבד ולא השתמשתי בו, וגם יתר הפרמטרים לא כל כך מתאימים.
אני לא גרה בעיר-לכן חשובה עגלה שנוסעת חלק ולא נבהלת מכל אבן.
יש משהו שיכול להתאים? ראיתי ברשת עגלת FOPAAPEDRETTI
מה אתה אומר עליה? למרות שנראה לי פחות נוח הידית שלה-יש פחות שליטה על העגלה
האם יכול להיות שעדיף לחלק את הקנייה-לעגלת אמבטיה ולטיולון בנפרד?
אני מתבלבלת לגמרי מרוב החברות והדגמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/05/2018שלום אתי,
לדעתי העגלה שעונה הכי נכון לדרישות שלך היא הטרילוג'י של אינגלזינה. גם הפג מעולה, בעיקר דגם הבוק אבל הקיפול שלה הרבה יותר גדול בהשוואה לטרילוג'י.
פופה פדרטי לדעתי מותג פחות מוצלח וגם לא משווק בישראל ולכן אני כלל לא ממליץ.
לא ניתן לרכוש רק עגלות עם אמבטיה ולכן לא ניתן לפצל את הקניה, גם לו היה ניתן פחות הייתי ממליץ כי יהיה מדובר בסופר הרבה יותר יקר מאשר לרכוש עגלה קומפלט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיפול מטריה
אתי12/05/2018אבי שלום,
תודה על עזרתך.
אז התכווננתי על טרילוג'י. ראיתי שהיבואנים הם שילב-כך שאין תחרות...
אם אני מחפשת ביד שניה-מדובר בדגמים ישנים יותר
ראיתי שבדגם 2018-הקיפול הוא אכן צר ופשוט במיוחד-קיפול מטריה. האם בדגמים ישנים יותר זה אכן כך, או ממתי הקיפול הזה קיים?
כמו כן ראיתי עגלות מדגם זה עם שתי ידיות.
האם סלקל מתחבר עליו ישירות או דרוש מתאם? אפשר להתאים לו סלקל שונה משל אינגלזינה?
מה עוד צריך לשים לב אם קונים עגלה זו מיד שניה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/05/2018שלום אתי,
אין הבדל בגודל הקיפול בין השנתונים אם רוכשים את הטרילוג'י. לכן אין מה לחשוש מרכישת יד 2, כמוכן שילב מחסלים את שנתון 2017 כך שאפשר למצוא מחירים טובים, שווה גם לבדוק בסניפי העודפים.
ממליץ לא לרכוש את דגמי ה-2 ידיות כי הן לא נוחות בניוד, בעיקר עם יד אחת.
בישראל מתחבר רק סל קל של אינגלזינה שלדעתי לא מומלץ ולכן הייתי ממליץ לוותר על הסל קל המתחבר לעגלה.
יש לברר שהבד תקין ולא קרוע, יש לבדוק שהקיפול עובד חלק, הגלגלים מסתובבים חלק, שינוי המצבים מתבצע בקלות, הברקס תקין, הרתמות תקינות ועוד. אני ממליץ פשוט לעשות זאת מול חברת הגלגל שמחדשת עגלות תמורת תשלום די סימלי, הם כבר בודקים את הכל עבורכם, מסדרים מה שלא תקין, משמנים מה שצריך כך שהמוצר יעבוד חלק, מכבסים בדים ועוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי בדיקה
אתי16/05/2018אחרי חיפוש מסיבי-
אין הרבה עגלות מדגם טרילוג'י יד שניה- מדוע? אין להן שוק, הן לא נפוצות?
מה ההבדל בין דגם הטרילוג'י לדגם אביו או קוואד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/05/2018שלום אתי,
האביו ממש לא הייתה מוצלחת. הקוואד היא עגלת עיר/שטח הרבה יותר מאסיבית ולדעתי הרבה יותר טובה בכל הקשור לנוחות התינוק ונחות הניוד, מצד שני כבדה יותר, מסורבלת יותר וגדולה יותר בקיפול.
לגבי יד2 צריך לחפש טוב כי הטרילוג'י עגלה נפוצה מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)