כיסא בטיחות או סלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות או סלקל
    רותם
    11/05/2018

קובי שלום,
    אני מתלבטת מה עדיף לקנות כיסא ביטחות של הצ'יקו נקסטפיט או סלקל סייבקס/ מקסי קוזי.
    אני בעיקר מתלבטת כי זה ילד ראשון, וניתן להשתמש בכיסא בטיחות עד 30 קילו ובעזרת השם ארצה להביא את הילד שלי לא בהפרש גדול ואז אצטרך לקנות עוד כיסא בטיחות, לעומת אם אני קונה סלקל ואז מעבירה את הילד לכיסא ביטחות ואת הילד השני שמה בסלקל.
    דא 2 הסלקלים שציינתי אין להן גגון מלא, יש פתחים בצדדים שנראה לי שהשמש תפריע לילד לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות או סלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/05/2018

שלום רותם,

סל קל מציע יתרון בהתניידות מהרכב ואליו יחד עם התינוק בתוך הסל קל ללא הוצאת התינוק מהסל קל. בכל מקרה יש לקחת בחשבון שרוב המוחלט של המקרים לכל ילד נצטרך לרכוש כיסא משלו כך שזה לא באמת משנה או לא באמת שיקול העניין של פער גילאים. השיקול היחיד במקרה כזה הוא המקום ברכב שתופסים 2 כיסאות ולא משאירים אופציה לכיסא שלישי ברוב המוחלט של הרכבים.
    לגבי גגון, זה יותר חיסרון בסל קל בגלל עניין הניוד, הכיסא קבוע ברכב כך שלא ממש צריך גגון (כן צריך צלונים לשמשות). לסל קל ניתן לרכוש הצלללה מלאה, יש לשים לב שזה עלול לסכן את התינוק אם אין להצללה פתחי איוורור גדולים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו