מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלה לילדה ראשונהאמילי11/05/2018
שלום,
קודם כל תודה על הפורום מאןד מלמד..
אשמח להמלצה, אני עתידה ללדת ילדה ראשונה ואני ממש קלולס לגבי הכל!
יש לי כמה שאלות
1. יש לי תקציב מוגבל לעגלה.. ראיתי את הגואי מיוז שמגיעה עם סלקל והופכת לטיולות והמחיר שלה ממש ממש זול אבל לא מצאתי ביקורות עליה, מה דעתך?
בכללי, האם כדאי לקנות עגלה שהיא סלקל/אמבטיה/טיטלון? מה לחפש בכלל? חחח... והאם יש לך המלצות לעגלה שתתאים לי גם בתקציב וגם בצרכים של ילד ראשון.. אני חושבת שאני רוצה משהו שמתחיל מסלקל כדי שלא אצטרך לקנות בנפרד כי בכל מקרה צריך לקנות גם כיסא בטיחות שזו הוצאה לא קטנה..
2. אני מתכננת לקנות מיטה כמובן והיא בטח תהיה אצלינו בחדר עד גיל חצי שנה שנה... האם יש צורך גם בעריסה? או פשוט לקנות מיטה על גלגלים?
תודה רבה רבה ושבת שלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/05/2018שלום אמילי,
לא ציינת תקציב. אני פחות ממליץ על עגלות כמו המיוד בעיקר בגלל שהטיולון שלהן חד כיווני. אני ממליץ על עגלות בהן הטיולון דו כיווני (מומלץ עם אמבטיה אך אם השכיבה בטיולון טובה זה פחות קריטי, בעיקר בלידות קיץ). אפשר גם לחסורך ולדלג על הסל קל אבל אז נאבד את האפשרות לחבר לעגלה, מה שכן זה בכל מקרה לא מומלץ מכיוון שזה לא בריא לתינוק לשהות יותר מדי זמן בסל קל.
אפשר לדלג על העריסה, בכל מקרה עריסות מיועדות לשימוש עד גיל 3 חודשים ולכן אפשר להשכיר ולא לרכוש ולחסוך הרבה כסף בכך. מה שכן אם המיטה נכנסת לחדר שלכם לא קריטי שתהיה עריסה שזה יתרונה, נכנסת בצמוד למיטת הורים. מה שכן לעריסה עוד יתרון והוא יכולת הניוד שלה מחדר לחדר בבית בניגוד למיטה שצריכה להיות קבועה היכן שהורכבה ויש צורך בפירוקה כדי להעבירה ממקום למקום, דבר שלא נעשה מן הסתם רק במעבר חד פעמי לחדר הקבוע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אמילי16/05/2018התקציב הוא גג 1500 למרות שאני גם מחפשת יד שניה במידה והתקציב נמוך מידי לעגלה...
יש לך הצעות?
תודה רבה! הכל כלכך מבלבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/05/2018שלום אמילי,
מאוד קשה לי להמליץ על מוצרי יד שנייה, גם מהסיבה שאיני מכיר את המחירים וגם אם הייתי מכיר יש פערים מטורפים על אותו מוצר כך שמאוד קשה לתת המלצה. בנוסף איני יודע מה מצב העגלה, איך השתמשו וכו' ולכן מאוד קשה להמליץ בניגוד למוצר חדש.
לגבי חדש, בחריגה די קלה מהתקציב אפשר למצוא ג'ואי כרום שלדעתי מעולה. בחריגה של 500 ש"ח מהתקציב אפשר לרכוש סירקל ראבנה 4 שלדעתי נותנת את התמורה הכי טובה לכסף כיום!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)