המלצה לעגלה לילדה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לילדה ראשונה
    אמילי
    11/05/2018

שלום,

קודם כל תודה על הפורום מאןד מלמד..

אשמח להמלצה, אני עתידה ללדת ילדה ראשונה ואני ממש קלולס לגבי הכל!
    יש לי כמה שאלות
    1. יש לי תקציב מוגבל לעגלה.. ראיתי את הגואי מיוז שמגיעה עם סלקל והופכת לטיולות והמחיר שלה ממש ממש זול אבל לא מצאתי ביקורות עליה, מה דעתך?
    בכללי, האם כדאי לקנות עגלה שהיא סלקל/אמבטיה/טיטלון? מה לחפש בכלל? חחח... והאם יש לך המלצות לעגלה שתתאים לי גם בתקציב וגם בצרכים של ילד ראשון.. אני חושבת שאני רוצה משהו שמתחיל מסלקל כדי שלא אצטרך לקנות בנפרד כי בכל מקרה צריך לקנות גם כיסא בטיחות שזו הוצאה לא קטנה..
    2. אני מתכננת לקנות מיטה כמובן והיא בטח תהיה אצלינו בחדר עד גיל חצי שנה שנה... האם יש צורך גם בעריסה? או פשוט לקנות מיטה על גלגלים?

תודה רבה רבה ושבת שלום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילדה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/05/2018

שלום אמילי,

לא ציינת תקציב. אני פחות ממליץ על עגלות כמו המיוד בעיקר בגלל שהטיולון שלהן חד כיווני. אני ממליץ על עגלות בהן הטיולון דו כיווני (מומלץ עם אמבטיה אך אם השכיבה בטיולון טובה זה פחות קריטי, בעיקר בלידות קיץ). אפשר גם לחסורך ולדלג על הסל קל אבל אז נאבד את האפשרות לחבר לעגלה, מה שכן זה בכל מקרה לא מומלץ מכיוון שזה לא בריא לתינוק לשהות יותר מדי זמן בסל קל.

אפשר לדלג על העריסה, בכל מקרה עריסות מיועדות לשימוש עד גיל 3 חודשים ולכן אפשר להשכיר ולא לרכוש ולחסוך הרבה כסף בכך. מה שכן אם המיטה נכנסת לחדר שלכם לא קריטי שתהיה עריסה שזה יתרונה, נכנסת בצמוד למיטת הורים. מה שכן לעריסה עוד יתרון והוא יכולת הניוד שלה מחדר לחדר בבית בניגוד למיטה שצריכה להיות קבועה היכן שהורכבה ויש צורך בפירוקה כדי להעבירה ממקום למקום, דבר שלא נעשה מן הסתם רק במעבר חד פעמי לחדר הקבוע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אמילי
    16/05/2018

התקציב הוא גג 1500 למרות שאני גם מחפשת יד שניה במידה והתקציב נמוך מידי לעגלה...

יש לך הצעות?
    תודה רבה! הכל כלכך מבלבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום אמילי,

מאוד קשה לי להמליץ על מוצרי יד שנייה, גם מהסיבה שאיני מכיר את המחירים וגם אם הייתי מכיר יש פערים מטורפים על אותו מוצר כך שמאוד קשה לתת המלצה. בנוסף איני יודע מה מצב העגלה, איך השתמשו וכו' ולכן מאוד קשה להמליץ בניגוד למוצר חדש.

לגבי חדש, בחריגה די קלה מהתקציב אפשר למצוא ג'ואי כרום שלדעתי מעולה. בחריגה של 500 ש"ח מהתקציב אפשר לרכוש סירקל ראבנה 4 שלדעתי נותנת את התמורה הכי טובה לכסף כיום!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו