טיולון סייבקס איזי טוויסט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון סייבקס איזי טוויסט
    רותם
    13/05/2018

קובי שלום,
    תוכל בבקשה לומר מה אתה חושב על הטיולון החדש של סייבקס?
    האם נוח לילדה בגיל 6חודשים?
    ואיך הוא בהשוואה ליויו? כי הבנתי שהם בערך באותו המחיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/05/2018

שלום רותם,

מדובר במוצר מאוד חדש כך שקשה לתת חוות דעת על האיכות לאורך זמן. על פניו מדובר במוצר יותר מתקדם מהיויו ולדעתי יותר מומלץ לרכישה מגיל 6 חודשים, בעיקר בגלל יתרון הדו כיווניות. יחד עם זאת מדובר במוצר טיפה יותר כבד, יותר מסורבל בתפעול ובקיפול, בנוסף כמו היויו סובל מחיסרונות של חוסר במעקה וחוסר במדרך רגליים מתכוונן. אם צריך לרכוש טיולון מגיל חצי שנה לדעתי זו אופציה מעולה אך יש להבין שלא מושלמת, מצד שני אופציות טובות יותר יהיו יקרות יותר, כבדות יותר וגדולות יותר בקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רותם
    14/05/2018

היי קובי,
    תודה רבה על התשובה המפורטת.
    רציתי לשתף אותך בהתלבטות.
    הבת שלי בת חצי שנה, עד עכשיו השתמשתי בעגלה ששימשה אותי ארבע שנים עם שני הילדים שלחם. אני מרגישה שהיא כבר לא נוסעת כמו בהתחלה.
    רציתי להחליף לעגלה אחרת. מתלבטת אם לטיולון או פשוט לרכוש עגלה כמו ג'ואי או סולה (רק את הטיולון).
    מה לדעתך כדאי לי לעשות?
    כי במחיר שאני מוכנה לשלם על טיולון סולה או ג'ואי אני יכולה לקבל טיולון ממש טוב.
    תודה רבה,
    רותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/05/2018

שלום רותם,

לדעתי גם בסולה וגם בכרום את תקבלי מוצר הרבה יותר נח לתינוק והרבה יותר נח לניוד. מצד שני אני די בטוח שאת תחליפי בשלב מאוחר יותר לטיולון קל ופרקטי יותר וזה סיפור יקר יותר, לכן זו התלבטות לא קלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן :)

רותם
    15/05/2018

היי קובי תודה רבה על העזרה.
    האם כדאי לי לסחוב עם העגלה הישנה שעבדה 4 שנים... ואז להשקיע הטיולון? או שזה יהיה פחות נוח לתינוק?
    העגלה שיש לי עכשיו היא גרקו איבו.
    תודה רבה,
    רותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2018

שלום רותם,

לדעתי העגלה יחסית טובה ובטוח תוכלי לסחוב עד גיל שנה ואז באמת לרכוש טיולון טוב. כן אפשר לעשות חידוש דרך חברת הגלגל בעלות סבירה, כן הייתי ממליץ גם לרכוש מזרן קומפי קוש שישפר את הנוחות כי הבדים והמילוי הפנימי נוטים לבלאי ואז הנוחות יורדת. המזרן ישפר משמעותית את הנוחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון טוב מגיל שנה

רותם
    16/05/2018

קובי תודה רבה אתה מאוד עוזר לי :)
    תוכל להמליץ לי על טיולון טוב. מה שחשוב לי הוא קודם כל שיהיה נוח לילד שזה אומר גגון גדול, שכיבה מלאה ומדרך רגליים מתכוונן. ושלא יהיה מסורבל וכבד.
    תודה רבה,
    רותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכיבה ביויו

רותם
    17/05/2018

קובי תוכל בבקשה לומר לי לכמה מעלות נשכב טיולון היויו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום רותם,

ביויו השכיבה לא מלאה, יש שיפוע אך היא מתאימה מגיל חצי שנה, לדעתי בסגנון הסייבקס עדיפה, גם בגלל האפשרות לראות את התינוק וגם כי השכיבה טובה יותר.
    לגבי המלצות, קשה להמליץ מכיוון שככל שהמוצר קל יותר כך יש בו פחות דברים שמשפרים את נוחות התינוק או נוחות הניוד.
    תמיד יהיה ניגוד בין נוחות ההורה לבין נוחות התינוק, לא קיים המוצר שיכול לתת את שניהם בצורה מושלמת.
    כפי שאני ממליץ תמיד, עד גיל שנה אני ממליץ על טיולון דו כיווני ובמקרה הזה הסייבקס הוא אופציה טובה כי הוא גם קל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו