בבה קאר או סילבר קרוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בבה קאר או סילבר קרוס
    לי
    13/05/2018

היי,רציתי להתייעץ לגבי 2 דגמים את שניהם ראיתי אתמול בחנויות - 1. בבה קר היפ הופ - אהבתי את זה שהיא גדולה ומרווחת לתינוק, בולמי הזעזועים והגלגלים ממש אחלה , אבל הקיפול שלה מסורבל- אפשר להסתדר כמובן אבל זה יותר מורכב מעגלות אחרות.
    2. סילבר קרוס פיוניר ספיישל אודישן- פה האמבטיה קטנה יותר, אבל הניוד הרבה יותר נוח , הקיפול מאוד פשוט, והיא נראת לי גם יותר איכותית מבחינת בדים .. בולמי הזעזועים לעומת זאת חלשים יותר מהבהב קר (לא קריטי לי ממש כי אני גרה בעיר ואני עם רכב, אבל עדיין שמתי לב לזה)- לגבי הסילבר- נתקלתי בה פעם ראשונה אתמול, והופתעתי שלא שמעתי עלייה ולא קראתי עלייה באתרים- אין כמעט חוות דעת.. מעניין למה.. מבחינת המחיר -2 העגלות פחות או יותר באותו המחיר יצאו לי אחרי מבצעים וכו׳.. ועכשיו אני מבולבלת מאוד בין שניהן , אשמח לחוות דעת נוספת אולי תוסיף לי מידע רלוונטי שלא ידעתי/ חשוב /) תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבה קאר או סילבר קרוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/05/2018

שלום לי,

לדעתי הבבה קאר נוחה ביותר בכל הנושא של נוחות התינוק, בעיקר בשל המרווח הפנימי. סילבר קרוס לא ציינת דגם ולכן קשה לי להשוות. מדובר במותג בריטי מאוד ותיק שמחולק לשניים, ייצור קלאסי שמיוצר באנגליה וייצור בסין, הדגמים שאת רואה בארץ מגיעים מסין. העגלות הקלאסיות יקרות ולא פרקטיות. בגלל היותו בריטי אני חושב שהבדים פחות מתאימים לאקלים חם. בכל אופן אני חושב שמשלמים בשני המקרים על עגלות מעוצבות כאשר לדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחיר וגם במחירים זולים יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם סילבר

לאה
    15/05/2018

תודה על התשובה :) דגם של שתי העגלות רשמתי בגוף ההודעה עצמה - סילבר קרוס דגם פיוניר ספיישל אודישן:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2018

שלום לאה,

משום מה התפספס לי.
    לדעתי הפיוניר נוחה יותר בניוד, קלה יותר במשקל ונוחה יותר בקיפול. הבבה קאר לדעתי הרבה יותר מרווחת ולכן נוחה יותר לתינוק. בנוסף הבדים שלה לדעתי איכותיים יותר ומתאימים טוב יותר לאקלים בארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו