המלצה לעגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לילד ראשון
    ענבר
    14/05/2018

הי קובי, אשמח לדעתך לגבי העגלות מאמס אנד פאפס סולה, אורבו והגואי החדשה.. חשובה לי הנוחות והיציבות של העגלה, מה שהכי נוח לתינוק. אשמח גם לדעתך האישית לעגלה (לא בהרכח מהמדגמים שציינתי) שמרווחת לתינוק ויציבה. מבחינת מקום ברכב ותקציב אין הגבלה. תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/05/2018

שלום ענבר,

לדעתי האורבו פחות טובה מהשלוש בגלל שלדה עם גללגים קטנים. הסולה מציעה אמבטיה וטיולון די זהים עם שלדה טובה יותר לדעתי וגם במחיר זול בהרבה. גם הכרום עגלה טובה עם כי אני חושב שהסולה טיפה איכותית יותר.
    אם אין הגבלת תקציב לדעתי עגלות הרטן הן הטובות ביותר שיש בכל הקשור לנוחות התינוק, נוחות הניוד ובולמי הזעזועים, איכות הייצור הגרמנית ועוד אך המחיר כפול מהעגלות שציינת.
    בתקציב של העגלות שציינת לדעתי סירקל ראבנה טובה יותר משלושתן, האמבטיה והטיולון הם המרווחים ביותר שיש, הגגונים XXL, נוחות הניוד והיציבות עדיפים בזכות גלגלים טיפה יותר גדולים וקפיצים מעולים בניגוד לג'ואי או הסולה שהן קשות לדעתי.
    אני חושב שכיום זו העגלה שנותנת תמורה הכי גבוהה לכסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו