עגלות המלצה על abc

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות המלצה על abc
    שלי
    15/05/2018

שלום. רצעתי לדעת מה המלצתך לעגלה הכי טובה מבין עגלות abc. והאם המחיר הנמוך שלהם בשוק מעיד על איכותן? תןדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות המלצה על abc

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2018

שלום שלי,

המחיר של הדגמים של ABC סבירים שזה אומר לא יקר אבל הן גם לא זולות פרט למותג הלואוקוסט שלהם סירקל.
    זוהי חלק מהאסטרגיה של כן למכור מותג איכותי מבלי לבקש כסף על המותג. כחלק כיום מהחברה המשווקת אני יכול לומר בודאות שאין בעיות איכות בדגמים הנמכרים כיום, בכל זאת מדובר במותג גרמני ואיכות, קפדנות ובקרה הם חלק בלתי נפרד מחברות גרמניות. מי שיגיע לגרמניה יראה שם בעיקר עגלות של ABC וגם הרטן (2 מותגים גרמניים) פשוט כי הגרמנים מעדיפים איכות ועגלות שישרתו אותם גם בטבע ועגלות היצרנים האלו בנויות לכך מה שמעיד בעיקר על חוזקם וכושר ההישרדות שלהם.
    לדעתי הדגם הכי מוצלח שלהם בישראל הוא הסלסה שמחירה סביר, המשקל סביר ועדיין מאוד פרקטית בקיפול וגם גודלה מתאים לרוב הרכבים. עד היום אני נתקל בדגם האסטרו שלהם מלפני 12 שנים שמשרת כבר תינוק רביעי או שלישי. האסטרו היא למעשה הבסיס שעבר עשרות גילגולים ושיפורים לאורך השנים וכיום נקראת סלסה.
    הסירקל מעולה למי שלא מעוניין להשתולל עם רכישת עגלה.
    הממבה פלוס לדעתי כבדה, אמנם נותנת יתרונות שאין באף עגלה בעולם אבל רוב האנשים פחות זקוקים להם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו