מתלבטים בין שתי עגלות- אויסטר 2 וארמדילו פליפ xt2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים בין שתי עגלות- אויסטר 2 וארמדילו פליפ xt2
    תאיר
    15/05/2018

היי קובי,
    מתלבטים בין שתי עגלות- אויסטר 2 וארמדילו פליפ xt2
    גרים בתל אביב, מחפשים עגלה לא מאסיבית או כבדה מדי,
    דו כיוונית שתהיה בעיקר נוחה לתינוק.. אבל גם לנו- קלה לתפעול שנכנסתי ברכב לא גדול.
    ממה שראיתי אני חוששת שהטיולון, שנדרש לזמן רב יותר, מרגיש לי קטן באויסטר. לעומת זאת האמבטיה של הפליפ מרגישה לי צרה.

על מה היית ממליץ? יש עגלה אחרת בסגנון הזה או אחר שמתאימה לצרכים שציינתי? הגבול העליון של התקציב הוא סביב ה4000

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2018

שלום תאיר,

אין עגלה מושלמת והארמדילו שיותר נוחה להורה לדעתי, בעיקר בקיפול וגודל הקיפול יחד עם טיולון לדעתי פחות נוחה לתינוק, כפי שציינת האמבטיה צרה אך גם הטיולון, באויסטר הוא מרווח יותר, קשה לראות זאת כי היא כוללת גם מזרן שמצמצם את הרוחב.
    לדעתי גם האויסטר נוחה יותר בניוד אבל אני חושש שלרוב הרכבים היא לא תתאים כאשר מקפלים יחד עם הטיולון (אפשר לבדוק ברכב טרם הרכישה).
    אפשר לבדוק את הבוק S51 שעונה לדרישות ונכנסת בתקציב.
    יש כמה גרסאות אבל תתחילו מלבדוק אחת מהן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על הבוק

תאיר
    15/05/2018

תודה רבה על התשובה!
    הבוק לא כבדה הרבה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום תאיר,

לא, הבדל של קילו וקצת בהשוואה לפליפ ודי במשקל של האויסטר.
    תנסו לקפל את כל הדגמים יחד עם טיולון ואז להרים, זו ההשוואה שצריך לעשות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

תאיר
    18/05/2018

מה אתה חושב על הסולה כרום 2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/05/2018

שלום תאיר,

עגלה שנותנת תמורה מעולה לכסף. סובלת מהחסרונות של הפליפ בכך שהיא צרה יחסית, בעיקר האמבטיה אבל נותנת נוחות ניוד טובה יותר, כמעט ברמה של האויסטר, הקיפול גדול יותר משל הפליפ אבל קטן יותר משל האויסטר, סל החפצים מאוד קטן, מדובר במוצר מאוד חזק ואמין שנותן טיולון דו כיווני עם שכיבה טובה, נוחות ניוד טובה ולכן אני חושב שהיא עסקה מצויינת במחירה.
    כן הייתי ממליץ לבדוק את הסירקל ראבנה, מאוד דומה לסולה אבל מציעה לדעתי: אמבטיה וטיולון רחבים יותר, שכיבה טובה יותר בטיולון (וגם 4 מצבים לעומת 3), גגונים טובים יותר, יכולת ניוד טובה יותר, קפיצים טובים יותר, סל גדול יותר. כמו הסולה היא כבדה יותר מהפליפ וגם טיפה יותר מהסולה. כרגע נמכרת במחיר מצחיק ביחס לתמורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו