מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה טובה לתינוק שאוכל לסחובדנה17/05/2018
הי, בהתחלה הייתי בראש של עגלה כמה שיותר קלה ונוחה לתפעול שלי, אני גר בעיר, נוסעת באוטובוסים, גרה בקומה ראשונה אז יש לי גרם מדרגות אחד לעלות. עם זאת ככל שהמועד מתקרב ברור לי שאני רוצה משהו טוב לתינוק, בעיקר מבחינת האמבטיה בחודשים הראשונים. אני מוכנה להתפשר על הנוחות שלי אבל אני שוקלת בערך 50 קילו עם הריון בחודש 7 אז לא רוצה לקחת משהו שבאמתיתיש אותי או לא אוכל לעמוד בו פיזית.
חוץ מזה רצוי טיולון דו צדדי, יציבות וזהו נראה לי. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה טובה לתינוק שאוכל לסחוב
דנה17/05/2018שכחתי לציין תקציב, עקרונית לא מעוניינת לעבור את ה2500 אבל אני בוחנת גם אפשרויות של יד 2 אז כרגע יותר חשוב לי לשמוע בכללי מה טוב, שאדע למה לשאוף בלי קשר למחיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/05/2018שלום דנה,
לצערי אין מוצר שיספק אמבטיה מרווחת או טיולון מרווח שיהיה יחסית קליל.
לאור זאת אני ממליץ על 2 ניגודים.
1. סירקל ראבנה 4, הכי מרווחת שיש בתקציב (ואפילו פחות ממנו), נוחה לניוד, נוחה לתפעול, במשקל סביר של 11 ק"ג יחד עם טיולון וגודל סביר לאחר קיפול. שאני אומר סביר זה לא בהכרח אומר סביר לך ולכן את צריכה לבדוק ולהתנסות.
2. ארמדילו פליפ XT2, מדובר בקילו וקצת פחות מהסירקל אבל גם הקיפול קטן יותר מה שמקל על האחיזה וההרמה. פחות נוחה לניוד מהסירקל וצרה בהרבה מהסירקל אבל לך אני חושב שתהיה נוחה יותר ועדיין יש לה טיולון דו כיווני.
לגבי יד 2 קשה לי לתת המלצות כי איני מכיר את המחירים שגם לא קשורים אחד לשני במוצרים זהים לפעמים. כמוכן איני יודע מי השתמש במוצר, מה היה אופי השימוש וכו' כך שקשה לחוות דעה. אם תרשמי לי דגמים מסויימים אוכל להמליץ על הדגמים ספיציפית בהתאם לצורך שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה. מעריכה מאוד ובהחלט אבדוק
דנה18/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי לבדוק:)
דנה21/05/2018היי בהמלצתך בדקתי היום את הארמדילו. החזקתי בחנות את הקיפול בלי הטיולון והרגישה לי קצת כבדה. נכנסתי לשילב ליד ובדקתי את האינגלזינה שלמרות שהקיפול גדול יותר, השלדה בכל זאת הרגישה לי קלה יותר ולמיטב הבנתי האמבטיה שלה היא בין הרחבות והמשקל הכולל שלה עם הטיולון קל יותר מהארמדילו ומהעגלות של abc a שידיין לא ביקרתי בחנות שמשווקת אותן אך ממה שראיתי עד כה לצערי יהיו לי כבדות מידי.
האם יש הבדל מהותי בין הדגמים של 2017/2018 / 2016 באינגלזינה?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/05/2018שלום דנה,
אכן האינגלזינה קלה יותר מהארמדילו. הABC יותר כבדות מהארמדילו ומן הסתם יהיו יותר קשות להרמה. אי לכך את צריכה לחשוב אם יש טעם לבדוק.
מה שכן האינגלזינה הרבה יותר קשה לניוד (כבדה בניוד אם נקביל למשקל) מהפליפ ובטח שמABC.
היות ואני חושב שהרמת העגלה מתבצעת אולי פעמיים, שלושה ביום מהרצפה לרכב (כמובן שבתנאי ולא גרים בקומה/ות ללא מעלית) ומצד שני מתניידים ודוחפים את העגלה אני תמיד בעד יכולת ניוד אך זה לשיקולך כי מאוד ברור לי שתהיה לך בעיה להרים מוצר כבד.
לגבי אינגלזינה, כמו כל יצרן בכל שנה נעשים שיפורים, ברוב המוחלט של השיפורים זה צף מלמטה, כלומר תלונות או הצעות של משתמשים ולכן תמיד אני בעד ללכת על הדגם המתקדם ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה22/05/2018רכשתי היום את האינגלזינה, בכמעט שליש מהמחיר של החנות בשילב במצב מעולה! אני יודעת שהתפשרתי בניוד, אבל לדעתי האמבטיה הגדולה לתינוק שווה את זה! המון תודה על כל העזרה והמידע . בלי כל המידע בפורום לא הייתי מצליחה להגיע לזה ובכלל לא חשבתי על העגלה הזו אם לא הייתי קוראת עליה בעצות שלך. בהצלחה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/05/2018שלום דנה,
שמחתי לעזור. אם רכשת כיד 2 אני ממליץ לעשות חידוש עגלה דרך חברת הגלגל, זה כולל בדיקה של תקינות כל החלקים, שימון, גירוז, ניקוי שלדה וכביסה. העלות די סבירה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)