פופ אפ- כן או לא?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פופ אפ- כן או לא?
    אורלי
    21/05/2018

הי קובי, אחרי שהתייעצנו איתך כאן בפורום בעבר, בחרנו ללכת על עגלת פג פרגו בוק פלוס. ראינו כמה דגמים שונים שלה (גאו, לוקס עלית ודגם נוסף שאני לא זוכרת את שמו).
    ההתלבטות האמיתית שלנו כרגע היא האם ללכת על פופ אפ?? האם יש בכלל רלוונטיות לקיפול האמבטיה בעת העמסה לרכב למשל? או /שמדובר בטריק שיקל רק את האחסון של האמבטיה אחרי תום השימוש בה?
    חשבתי שזה יוכל לסייע לנו בקיפול העגלה ובהתאמתה למושב האחורי של הרכב, אבל היות ובעגלה יש גם מזרון וגם מגן רא/ש (אני מניחה שנצטרך..)- אולי זה בכלל לא רלוונטי לקיפול הפופאפ שלה?
    אשמח לדעתך (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פופ אפ- כן או לא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום אורלי,

מניסיון שלי, בחיי היומיום אנשים לא מקפלים את האמבטיה, גם אם זה בקלות. יתרון הקיפול הגדול הוא בגמר השימוש לאחסון או למי שמרבה לנסוע לחופשות או לישון סופ"ש אצל ההורים, אז בהחלט יש יתרון בקיפול האמבטיה ואפשרות להעמיס יותר דברים שלרוב חשובים או הכרחיים. בנוסף היא חוסכת קילו מהמשקל בהשוואה לאמבטיה הרגילה. אתם צריכים לעשות את השיקולים האלו אם זה מצדיק את הפער העצום במחיר או לא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו