להחליט בין שלוש עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• להחליט בין שלוש עגלות
    שירה
    22/05/2018

לאחר שקראתי המלצות שלך ובדיקת עגלות בשוק- צימצמתי את הבחירה ל3 עגלות:
    הרטן
    פג פרגו פאפ אף
    אי בי סי סלסה

יש לנו רכב גדול, בניין עם מעלית והתקציב עד השמיים.. עדיין מעוניינת במשהו לא מסורבל ונוח לקיפול..
    ניתן גם להציע עגלה אחרת.
    ועוד שאלה- אני אלד בחורף כך שאתה חושב שעדיין אני צריכה עגלה עם אמבטיה? חשוב לי עגלה להתקין עליה סל קל אבל האמבטיה נראית לי מיותרת

אודה לעצה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להחליט בין שלוש עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2018

שלום שירה,

מבין ה-3 ההרטן הכי מסורבלת (אבל לדעתי הכי נוחה לתינוק ובניוד). הפג והסלסה מאוד נוחות, די זהות בגודל והמשקל. הסלסה נוחה יותר לניוד וגם מרופדת הרבה יותר טוב מהפג. הפג יותר צרה אך לרכב גדול זה לא יתרון משמעותי. דווקא בלידות חורף יש יתרון עצום לאמבטיה מכיוון שהיא סגורה יותר ומחממת יותר. לטייל עם תינוק בסל קל לא מומלץ בריאותית, זה עלול להזיק לתינוק, בטח שאם השהייה תהיה ארוכה.

אני ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג בתוך העגלות, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לקפל לבד, לתפעל לבד (לחבר אמבטיה, טיולון וסל קל) על השלדה ולפרק ואז לקבל החלטה מה נח לכם יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי שיש חיסרון של שכיבה בסלסה

שירה
    23/05/2018

הי קובי
    תודה על התשובה המהירה
    ראיתי שרשמת למישהו פעם שיש חיסרון בסלסה והוא שאין מצב שכיבה ורק מגיעה לתנוחת ערסול, ושדגם הממבה פלוס אכן יש בו שכיבה ישרה, אז דגם הממבה פלוס עדיף על הסלסה או שעדיין יש לו חסרונות אחרים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2018

שלום שירה,

הזווית אכן נקראת תנוחת עירסול ואין בה רק חסרונות אלא גם יתרונות. מומחים וגם אורטופדיים קוראים לתנוחה הזו זירו גרביטי, זו תנוחה מרגיעה יותר שגורמת לדם לזרום טוב ויעיל יותר ללב, היא מונעת החלקה בירדה ממדרכה, היא מעודדת זחילה על 4 וזו תנוחה טבעית של תינוקות (גם בשכיבה שטוחה הם תמיד ירימו את הרגליים על המעקה). החסרונות שלא ניתן להשכיב על הבטן, לשינה ארוכה של מעל שעתיים עדיף שכיבה ישרה, לא ניתן לעבור מהאמבטיה לטיולון לפני גיל חצי שנה.
    בסלסה עניין המעבר לא רלוונטי כי האמבטיה עצומה בגודלה. ניתן לרכוש מזרן שמשפר את הזווית ואז אין בעיה מבחינת זמני שינה מה גם ככל שהם יגדלו הם פחות ישנו בעגלה.

הממבה פלוס במובן של זווית הטיולון גאונית והיחידה בעולם שמציעה את הטוב שבשני העולמות, גם שכיבה שטוחה וגם תנוחת עירסול כך שככל שזה נוגע לנוחות התינוק לדעתי היא מציעה את הטיולון הטוב בעולם. החסרונות הגדולים הם בעיקר מהשקל הכבד שלה והסרבול בקיפול והתפעול כיהיה למוצר כבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו