שאלה לגבי שינה באמבטיה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שינה באמבטיה
    הילה
    22/05/2018

היי קובי :-) נעזרתי בך בעבר בבחירת עגלת טרילוג'י (דגם 2018) לתינוקת שלי (תודה מקרב לב!),
    אשמח לברר לגבי 2 עניינים קטנים בהמשך:
    1. רכשתי מיטונת עם מזרן נושם אך בינתיים התינוקת (בת שבוע) ישנה לאורך היום והלילה באמבטיה של העגלה - נראה שזו מהווה סביבה עוטפת וחמה יותר עבורה בשלב זה.
    האם יש בעיה עם כך? אני יודעת שאינגלזינה מתגאים במזרן של 2018 כאורטופדי ומותאם במיוחד לתינוקות אך אני תוהה בכל זאת האם אין בעיה עם שימוש אינטנסיבי כ"כ באמבטיה של הטרילוג'י, על המזרן שבה.
    2. שאלה נוספת וסליחה מראש על הדקדקנות, לא ברור לי: אני מכסה את המזרן בחיתול טטרה גדול מכובס מטעמי הגיינה. האם יש בעיה לעשות זאת? הרי מדובר במזרן נושם ופתאום תהיתי אם "חסימתו" באופן זה מפחיתה את יעילות השימוש בו. מקווה שירדת לסוף דעתי.
    תודה רבה מראש על העזרה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שינה באמבטיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2018

שלום הילה,

התשובות הן לא ולא.

אין בעיה לישון באמבטיה ויש המון תינוקות שמעדיפים לישון באמבטיה, ככל הנראה הסביבה באמת עוטפת, נעימה יותר ובעיקר מזכירה שהייה ברחם.
    חיתול טטרה מאוד דק ולכן אינו מהווה בעיה.
    איני יודע אם צריך מזרן נוסף מעבר לקיים, ככל הידוע לי מכון התקנים והיצרנים לא ממליצים להוסיף, יש לעיין בספר ההוראות אם מומלץ או לא, במידה וכן רשום עד איזה עובי במ"מ מותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה לך!!!

הילה
    24/05/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו