מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דגמי mamas and papasאסתר ה.24/05/2018
שלום קובי.
אני מתלבטת בין הדגמים השונים של mamas and papas. מאד אהבתי במראה את האורבו 2 וגם את הפליפ 2XT.
אני עם רכב ככה שבד"כ לא נוסעת באוטובוסים, וגרה בישוב קטן ככה שלא הולכת הרבה. אבל רוצה שהעגלה תיהיה נוחה בכללי גם אם נעבור דירה או נמכור את הרכב.. ושתיהיה חזקה לילדים הבאים (וכמובן נוחה לתינוק).
קריטריון נוסף שחשוב לי ממש הוא שיהיה אפשר לכבס את העגלה. ומעדיפה תא מטען לא קטן מדי.
השאלות שלי-
1. על איזה דגם היית ממליץ לי מחברת mamas and papas?
(את הסולה פחות אהבתי במראה אבל אם היא יותר טובה אקנה אותה..)
2. האם יש לך המלצה על עגלה אחרת? (המחיר כן משמעותי לי אבל חשוב לי עגלה יפה...)
3. האם יש הבדל בין סולה לסולה 2? בין אורבו לאורבו 2?
בין ארדמילו פליפ XT, לפליפ XT2? הלכתי לאיבוד...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/05/2018שלום אסתר,
1. לדעתי האורבו הוא הדגם הפחות מוצלח של היצרן, גם אם לא חשוב לך יכולת ניוד עדיין היא הכי פחות נוחה בניוד ורק כשמתשמשים בעגלה מבינים כמה כן צריך את היכולת הזו. לעלות ולרדת מדרכות, הליכה בכורכר, פארק וכו' לא יהיו כלכך אפשריים וכשיש תינוק אורח החיים שלנו משתנה כי אנו כן נרצה לטייל ולהראות לתינוק דברים. הסולה מציעה אמבטיה וטיולון זהים אך שלדה טובה יותר עם גלגלים טובים יותר, אמרת שמחיר חשוב אז היא זולה משמעותית.
2. דומה לסולה יש את סירקל ראב 4 שלדעתי מוצלחת יותר כי היא מציעה אמבטיה וטיולון מרווחים בהרבה וגם גגונים גדולים יותר, גם הקפיצים ויכולת הניוד עדיפים על הסולה.
3. פליפ XT לא רלוונטית כי זהו דגם ישן ואם כבר קונים תמיד עדיף את הדור המתקדם יותר ולכן הXT2 עדיפה. לגבי אורבו כנ"ל וכפי שהסברתי הסולה לדעתי עדיפה.
הXT מציעה מוצר נח להורה, בעיקר בזכות הקיפול שהרבה יותר נח לביצוע וקטן בכ- 30% לעומת האורבו או הסולה. מצד שני היא פחות נוחה בניוד בהשווה לסולה והמושב של הסולה טיפה מרווח יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)