דגמי mamas and papas

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• דגמי mamas and papas
    אסתר ה.
    24/05/2018

שלום קובי.
    אני מתלבטת בין הדגמים השונים של mamas and papas. מאד אהבתי במראה את האורבו 2 וגם את הפליפ 2XT.
    אני עם רכב ככה שבד"כ לא נוסעת באוטובוסים, וגרה בישוב קטן ככה שלא הולכת הרבה. אבל רוצה שהעגלה תיהיה נוחה בכללי גם אם נעבור דירה או נמכור את הרכב.. ושתיהיה חזקה לילדים הבאים (וכמובן נוחה לתינוק).
    קריטריון נוסף שחשוב לי ממש הוא שיהיה אפשר לכבס את העגלה. ומעדיפה תא מטען לא קטן מדי.
    השאלות שלי-
    1. על איזה דגם היית ממליץ לי מחברת mamas and papas?
    (את הסולה פחות אהבתי במראה אבל אם היא יותר טובה אקנה אותה..)
    2. האם יש לך המלצה על עגלה אחרת? (המחיר כן משמעותי לי אבל חשוב לי עגלה יפה...)
    3. האם יש הבדל בין סולה לסולה 2? בין אורבו לאורבו 2?
    בין ארדמילו פליפ XT, לפליפ XT2? הלכתי לאיבוד...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגמי mamas and papas

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/05/2018

שלום אסתר,

1. לדעתי האורבו הוא הדגם הפחות מוצלח של היצרן, גם אם לא חשוב לך יכולת ניוד עדיין היא הכי פחות נוחה בניוד ורק כשמתשמשים בעגלה מבינים כמה כן צריך את היכולת הזו. לעלות ולרדת מדרכות, הליכה בכורכר, פארק וכו' לא יהיו כלכך אפשריים וכשיש תינוק אורח החיים שלנו משתנה כי אנו כן נרצה לטייל ולהראות לתינוק דברים. הסולה מציעה אמבטיה וטיולון זהים אך שלדה טובה יותר עם גלגלים טובים יותר, אמרת שמחיר חשוב אז היא זולה משמעותית.
    2. דומה לסולה יש את סירקל ראב 4 שלדעתי מוצלחת יותר כי היא מציעה אמבטיה וטיולון מרווחים בהרבה וגם גגונים גדולים יותר, גם הקפיצים ויכולת הניוד עדיפים על הסולה.
    3. פליפ XT לא רלוונטית כי זהו דגם ישן ואם כבר קונים תמיד עדיף את הדור המתקדם יותר ולכן הXT2 עדיפה. לגבי אורבו כנ"ל וכפי שהסברתי הסולה לדעתי עדיפה.
    הXT מציעה מוצר נח להורה, בעיקר בזכות הקיפול שהרבה יותר נח לביצוע וקטן בכ- 30% לעומת האורבו או הסולה. מצד שני היא פחות נוחה בניוד בהשווה לסולה והמושב של הסולה טיפה מרווח יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו