גגון של בוגבו בי 3/5

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גגון של בוגבו בי 3/5
    עופר
    27/05/2018

קובי שלום,
    האם הגגון של עגלות אלו עשוי מבדים מסנני קרינה?
    כיוון שאין מידע על כך בשום מקום.
    בנוסף רציתי לשאול מה משקל של שתי עגלות אלו גם של בי חמש וגם של בי שלוש?
    ומה לדעתך עדיף לרכוש בי חמש או בי שלוש?
    תודה רבה,
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גגון של בוגבו בי 3/5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

עופר
    27/05/2018

חשוב לי להבין באילו מן הטיולים נוחות הילד יותר טובה,
    יויו, טאי טאי, מקלארן סולה או בוגבו בי 5.
    תודה רבה רבה ☺

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/05/2018

שלום עופר,

איני יודע לומר לגבי מסנן הקרינה, לדעתי אם היצרן לא מפרסם זאת סביר שהגגון לא מסנן. אין הבדל גדול במשקל ובבי 5 נעשו שינויים קטנים ולא קריטיים, אני ממליץ אם אין פער משמעותי במחיר ללכת על ה-5 כי תמיד בדגם המשודרג יש יתרון. אם הפער ממש משמעותי שווה ללכת על ה-3.

לדעתי בבי 5 וסולה יש יתרון של מושב דו כיווני ולכן נוחות עדיפה בנושא זה.
    המקלארן בעיקר הXT והטאיטאי מציעים מושב מרווח יותר ומדרך רגליים מתכוונן ולכן לדעתי יותר נוחים לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

עופר
    27/05/2018

תודה רבה קובי על התשובה המפורטת והמענה המהיר:)
    אם נתעלם מהיצרון הדו כיווני, כיוון שיש לי טיולון דו כיווני בבית ורק רציתי להשתדרג בטיולון חדש יותר מנסה להבין אם כדאי לסחוב עוד כמה חודשים עם הישן ולקנות משהו קליל יותר כמו טאי טאי או יויו ולא את הסולה או בי חמש.
    האם יש לדו כיווניות יתרון בנוחות מבחינת רוחב או תחושה כללית(בזכות קפיצים ועוד כמה דברים שאני לא מבין בהם שכנראה יכולים לתרום לנסיעה נוחה).
    תודה רבה,
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/05/2018

שלום עופר,

היות ומוצר דו כיווני תוכנן גם לניו בורן ומשך שימוש ארוך יותר לרוב יהיו בו קפיצים, גלגלים ובדים יותר איכותיים, כל אלו גם גורמים למשקל לעלות ולמוצר להיות יותר מסורבל (ככל שהיצרן רוצה שנוחות התינוק תעלה וגם נוחות הניוד). דעתי היא שברוב המולחט של המקרים כל מי שירוכש עגלות כמו בי או סולה גם אם מהתחלה או כטיולון בסבירות מאוד גובהה תהיה גם רכישה נוספת של טיולון קליל. טיולונים בניגוד לעגלות מתוכננים ביותר פשטות ולכן הם מאוד זולים ביחס לעגלה, מאוד קלים ומאוד קטנים לקיפול. לכן אני תמיד נוטה להמליץ למשוך עם עגלה (אם היא דו כיוונית) עד גיל שנה ואז לרכוש טיולון.
    יחד עם זאת אפשר לקחת בחשבון שאם רוכשים כיום עגלה היא תוכל לשמש בעתיד תינוקות נוספים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו