מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- למה לקנות בכלל אמבטיה?שירלי27/05/2018
שלום קובי,
תהינו עד כמה חשוב לקנות אמבטיה לעגלה, בעיקר כשאין הרבה מקום לאחסן אותה אחרי גמר השימוש בה.
שמענו על הרבה אנשים שהשכיבו את התינוק בטיולון עם שכיבה מלאה.
עד כמה זה יותר נוח? מה היתרונות של אמבטיה בגיל הצעיר?
הבנו שזה מספק הגנה נוספת בחורף, אך נלד בקיץ, ואפשר לקנות בנפרד לילדים הבאים אם יהיה צורך.
נשמח אם תעשה לנו סדר:)
בנוסף, אנחנו מתלבטים בין שתי עגלות:
סיטי מיני בייבי ג'וגר ו- סייבקס בליוס.
לטובת הבייבי ג'וגר: הקיפול המהיר. נקנתה ע"י אחים מהמשפחה והם מרוצים.
לטובת הסייבקס: נוחות בשליפת הטיולון והאמבטיה, טיולון דו צדדי עם שכיבה מלאה, ויפה יותר בעינינו. היה לנו קצת קשה לקפל אותה בחנות.
נשמח לשמוע את המלצתך.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/05/2018שלום שירלי,
אמבטיה בהחלט מציעה יתרון משמעותי בחורף אבל לא רק.
השכיבה יותר ישרה ומדמה יותר עריסה. היא סגורה יותר לאבק, שמש ופליטות רכבים. בנוסף אני מקבל המון תגובות על כך שתינוקות מעדיפים להיות באמבטיה גם בשינה הלילית מה מראה עד כמה נוח לתינוקות להיות באמבטיה, מן הסתם זה יותר מזכיר תחושה חמימה כמו ברחם. לכן אני תמיד בעד אמבטיה.
כמוכן מרבית האמבטיות ניתנות לקיפול בגמר השימוש כך שמקום רב הן אינן תופסות.
לגבי העגלות:
אני פחות ממליץ על בייבי ג'וגר בעיקר בגלל שהטיולון חד כיווני, מחקרים מראים שיש חשיבות גדולה להתפתחות התינוק כאשר הוא מול ההורה עד גיל שנה +. אני בטוח שההורים מאוד מרוצים ממנה כי זו עגלה שתוכננה בראש ובראשונה על מנת שתהיה נוחה להורה, כפי שאני מסביר, דעתי היא שתמיד יש קשר ישיר בין עד כמה נוח להורה לעד כמה פחות נוח לתינוק, היות וההורים יכולים לדבר ולספר חוויות והתינוקות פחות אני פחות ממליץ.
לגבי הסייבקס, לדעתי מוצר פחות מוצלח. כפי שציינת מאוד מסורבלת בקיפול. לדעתי יש לה הנדסת אנוש לא חכמה, אם הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ובשכיבה הוא ארוך יותר מידית העגלה ולכן יהיה מאוד קשה ללכת כך ובנוסף יהיה בלתי אפשרי לתלות תיק על העגלה.
הייתי ממליץ לבדוק את סולה 2 שלדעתי יותר מוצלחת וגם ניתן לרכוש ללא אמבטיה. בנוסף הייתי ממליץ לבדוק את סירקל ראבנה 4 שנמכרת רק עם אמבטיה אבל המחיר מאוד זול כך שאולי שווה לבדוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)