מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מומלץ יו יו מקלרן גואיליטל27/05/2018
היי
יש לי בוגבו 5 מחפשת טיולון קל להורה ונח פעוט
האם יש טיולון מומלץ?
מה ההבדלים בין יו יו , מקלרן וגואי פקט לייט?
(בהנחה שתקציב זה לא שיקול מה מומלץ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/05/2018שלום ליטל,
הפקט לייט לדעתי לא נוחה לתינוק כי היא מאוד צרה, הייתי ממליץ על הפקט הרגילה.
לדעתי מבחינת נוחות התינוק מקלארן הרבה יותר נוחה, בעיקר דגם הXT, הוא יותר מרווח, יש מדרך רגליים מתכוונן וגגון XXL. מצד שני היא הכבדה מהשלוש והגדולה בקיפול, גם בניוד פחות נוחה בגלל שיש לה 2 ידיות.
היויו הכי נוחה לניוד והכי קומפקטית ולכן אם אין שיקול תקציבי בינה לפקט היא עדיפה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לתינוק גבוה ומלא
אסתי28/05/2018מה דעתך על עגלת טאי טאי 2018 כטיולון? האם יש טיולון אחר שעדיף יותר בהתחשב בעובדה שאני המון מתגייסת באוטובוסים, בדרכים, מדשאות וגרה בקומה 4 ללא מעלית? (תקציב לא מהווה שיקול או/ו בעיה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/05/2018שלום ליטל,
בתור טיולון אני חושב שהוא טוב, יחסית קל, נוח מאוד לניוד ומתקפל בקלות. בניגוד לטיולונים המקובלים (הטאי טאי נחשב יותר עגלה מאשר טיולון) הוא מאוד מרווח ולדעתי נוח לתינוק בהשוואה לטיולונים המקובלים. מצד שני יש לקחת בחשבון שמדובר בטיולון כבד בהשוואה לטיולונים המקובלים ולכן ציינתי יחסית קל כי בתור עגלה המוצר יחסית קל. כמוכן הקיפול שלו יחסית גדול בהשוואה לטיולונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לתינוק גבוה ומלא
אסתי31/05/2018אם כך אז יש טיולון אחר אולי שאתה יכול להמליץ לי עליו מתוך כל השיקולים שציינתי מבלי להתפשר על נוחות והתאמה למימדי התינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום אסתי,
שוב, הטיולונים שיהיו נוחים לתינוק יהיו פחות נוחים לך.
המקלארן או הטאיטאי מעולים מבחינת הרוחב לתינוק אך יותר כבדים וגדולים בקיפול ביחס לעגלות כמו היויו.
אני פשוט ממליץ להושיב את התינוק ביויו או במוצרים דומים ולראות אם נח לו או לא. חשוב לציין שבגיל שנה קפיצת הגדילה נעצרת וקצב הגדילה כעת יהיה מתון בהרבה כך שאין ממה לחשוש. אפשר לבדוק את איזי ווקר XS שיותר מרווחת מהיויו ומציעה את רוב היתרונות של היויו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)