טיולון מומלץ יו יו מקלרן גואי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ יו יו מקלרן גואי
    ליטל
    27/05/2018

היי
    יש לי בוגבו 5 מחפשת טיולון קל להורה ונח פעוט
    האם יש טיולון מומלץ?
    מה ההבדלים בין יו יו , מקלרן וגואי פקט לייט?
    (בהנחה שתקציב זה לא שיקול מה מומלץ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/05/2018

שלום ליטל,

הפקט לייט לדעתי לא נוחה לתינוק כי היא מאוד צרה, הייתי ממליץ על הפקט הרגילה.

לדעתי מבחינת נוחות התינוק מקלארן הרבה יותר נוחה, בעיקר דגם הXT, הוא יותר מרווח, יש מדרך רגליים מתכוונן וגגון XXL. מצד שני היא הכבדה מהשלוש והגדולה בקיפול, גם בניוד פחות נוחה בגלל שיש לה 2 ידיות.
    היויו הכי נוחה לניוד והכי קומפקטית ולכן אם אין שיקול תקציבי בינה לפקט היא עדיפה לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לתינוק גבוה ומלא

אסתי
    28/05/2018

מה דעתך על עגלת טאי טאי 2018 כטיולון? האם יש טיולון אחר שעדיף יותר בהתחשב בעובדה שאני המון מתגייסת באוטובוסים, בדרכים, מדשאות וגרה בקומה 4 ללא מעלית? (תקציב לא מהווה שיקול או/ו בעיה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום ליטל,

בתור טיולון אני חושב שהוא טוב, יחסית קל, נוח מאוד לניוד ומתקפל בקלות. בניגוד לטיולונים המקובלים (הטאי טאי נחשב יותר עגלה מאשר טיולון) הוא מאוד מרווח ולדעתי נוח לתינוק בהשוואה לטיולונים המקובלים. מצד שני יש לקחת בחשבון שמדובר בטיולון כבד בהשוואה לטיולונים המקובלים ולכן ציינתי יחסית קל כי בתור עגלה המוצר יחסית קל. כמוכן הקיפול שלו יחסית גדול בהשוואה לטיולונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לתינוק גבוה ומלא

אסתי
    31/05/2018

אם כך אז יש טיולון אחר אולי שאתה יכול להמליץ לי עליו מתוך כל השיקולים שציינתי מבלי להתפשר על נוחות והתאמה למימדי התינוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2018

שלום אסתי,

שוב, הטיולונים שיהיו נוחים לתינוק יהיו פחות נוחים לך.
    המקלארן או הטאיטאי מעולים מבחינת הרוחב לתינוק אך יותר כבדים וגדולים בקיפול ביחס לעגלות כמו היויו.
    אני פשוט ממליץ להושיב את התינוק ביויו או במוצרים דומים ולראות אם נח לו או לא. חשוב לציין שבגיל שנה קפיצת הגדילה נעצרת וקצב הגדילה כעת יהיה מתון בהרבה כך שאין ממה לחשוש. אפשר לבדוק את איזי ווקר XS שיותר מרווחת מהיויו ומציעה את רוב היתרונות של היויו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו