מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מבולבלת עם כל היצע העגלותאביטל27/05/2018
הי קובי,
קיבלתי מקרובת משפחה עגלת מוצי טרנספורטר אמבטיה, בה תכננתי לעשות שימוש ל 3-4 חודשים ואז לרכוש טיולון biba M שקיבל המלצות מצוינות והנו במחיר אטרקטיבי. סל קל יש לי של מקסי קוזי שמתחבר למוצי. הבעיה שלי היא שהמוצי מאוד מורכבת לקיפול, ואני מתלבטת כמה אצליח לשרוד אתה ואולי עדיף לי כבר לרכוש עגלה משולבת וזהו. דברים שחשובים לי - קיפול מהיר ונוח, שתהיה קלה (אני קטנה וזה קריטי), שתהיה בטוחה, תכנס לטיוטה יאריס ושהמחיר לא יחרוג מ 2000. יש חיה כזו?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/05/2018שלום אביטל,
בטח שיש, עד 2000 ש"ח אפשר לרכוש סירקל ראבנה שלדעתי מציעה תמורה שגם עגלות ב- 3000 לא נותנותץ אמבטיה וטיולון XXL, גגונים XXL, נוחות ניוד מעולה, קיפול נוח, גודל סביר שלדעתי יכנס ליאריס אך יש תמיד לבדוק.
אופציה נוספת היא ג'ואי כרום, לדעתי פחות טובה מהסירקל אבל טיפה יותר זולה.
לגבי טיולון אני לא ממליץ על ביבה M לפני גיל שנה, לדעתי חשוב מאוד שיהיה טיולון דו כיווני עד גיל שנה+.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלות נוספות
אביטל27/05/2018תודה על המענה המהיר!
שלוש שאלות נוספות - האם סלקל של מקסי קוזי יתחבר לעגלת סירקל רבאנה?
ושמעתי המלצות על עגלת Biba Tay Tay שאני מבינה שכן מגיעה במצב משולב ולא רחוקה במחיר מהסירקל. מה דעתך עליה?
ודבר אחרון - אני שומעת הרבה על חשיבות קיבוע הסלקל לרכב באמצעות התקן האיזופיקס. הוא קיים ברכב שלנו - האם אני צריכה לרכוש מתאמים בנפרד? או שזה משהו שחייב להגיע עם הסלקל?
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/05/2018שלום אביטל,
לגבי סירקל, אכן ברכישת מתאם לסל קל ניתן לחבר עליה סל קלים של מקסי קוזי, על אותו מתאם מתחברים גם סל קלים של סייבקס וגם ג'ואי.
אני פחות ממליץ על הטאיטאי כעגלה, יש לה טיולון חד כיווני ועל פי מחקרים אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה ואפילו שנה פלוס, לכן אני פחות ממליץ על עגלות שבהן הטיולון חד כיווני, מעבר לכך שאין לה בולמי זעזועים טובים ושינוי המצבים בה עם שרוך שלדעתי זהו מנגנון פחות טוב אך מצד שני מוריד משקל.
לגבי איזופיקס, ניתן לכל סל קל שתרכשו לרכוש בסיס עם עיגון איזופיקס שיתחבר בקלות לרכב (בורב המקרים הסל קלים נמכרים לחוד והבסיס לחוד). יש לקחת בחשבון שמדובר בבסיס יקר מאוד ומשך השימוש בסל קל קצר, מצד שני זה סופר מקל על החיים ומונע טעויות אנוש בהתקנה. בעבר נמכר בשילב סל קל מקסיקוזי מיקו שכלל במחירו בסיס איזופיקס, אם עדיין הוא נמכר שווה לרכוש אותו כי המחיר והתמורה מעולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
אביטל28/05/2018מה הזמן המינימלי המומלץ לשימוש בסל קל לפני שאפשר לעבור לכסא בטיחות לרכב? האם בכלל אפשר לרכוש ולעשות שימוש בכסא בטיחות מגיל לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/05/2018שלום אביטל,
כיום ככל שכיסאות הבטיחות יותר מתקדמים בעיקר בנושא החגירה כנגד הכיוון אי אפשר לומר מה זמן נכון או לא. ניתן כיום גם מגיל לידה להתחיל עם כיסא.
למי שרוכש סל קל לדעתי מיד אפשר להבחין בשלב שלתינוק צפוף ולא נח, לכן זה פחות או יותר הזמן לעבור.
החיסרון ברכישת כיסא לעומת סל קל הוא שאת הסל קל ניתן לנייד עם התינוק מהרכב לעגלה או בנשיאה. בנוסף לדעתי זווית הסל קל נוחה יותר מכל כיסא אך שוב, כפי שציינתי בכיסאות המתקדמים ההבדלים נעשים זניחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)