מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רכב מיני ועגלת תינוקאלון28/05/2018
שלום וברכה
אני ואשתי מעוניינים לקנות רכב
הולך להתווסף לנו ילד ראשון למשפחה
אנחנו מעוניינים ברכב מיני
השאלה אם יש עגלות של תינוק שנכנסות לרכב מיני? או שאני אצטרך רכב משפחתי בעצם?
אם כן אילו עגלות מתאימות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרכב שאנחנו רוצים הוא דייהטסו סיריון
אלון28/05/2018או I10 אם חייב שיהיה יותר גדול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/05/2018שלום אלון,
יש מספיק עגלות שנכנסות לרכבים האלו, כמובן שיש לקחת בחשבון שהם יסתמו את כל תא המטען ולא ישאר מקום לדברים נוספים, כמוכן יש לקחת בחשבון שאם בעתיד יהיו 2 ילדים הרכב כבר פחות יתאים.
העגלות המומלצות לרכב קטן הן לדעתי: בוגבו בי 5, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2 או סייבקס מיוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
אלון13/06/2018היי קובי
תודה על התשובה
העגלות שרשמת הן די יקרות ולא עומדות כ"כ בתקציב
ראיתי ביקורות ממש טובות על עגלה משולבת Joie Chrome
מה דעתך? היא תכנס לדייהטסו סיריון?
ומה דעתך על Babyzen YOYO ?
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/06/2018שלום אלון,
הכרום לדעתי עגלה שנותנת תמורה מצויינת לכסף. אני חושב שהיא תיכנס לרכב (ממליץ מאוד לבדוק טרם הרכישה) יחד עם זאת יש לקחת בחשבון שגם אם תיכנס, עדיין זה יצריך מאמץ פיזי רב יותר ולא ישאיר מקום כלל בתא המטען. עגלה מקבילה לכרום עם קיפול בגודל די זהה זו סירקל ראבנה שלדעתי מתקדמת יותר ובאותו טווח מחיר. הקיפול די זהה לכרום ולכן היא סובלת מאותו חיסרון בעצם.
אני לא ממליץ על היויו, בראש ובראשונה בגלל שאין לה טיולון דו כיווני. ישנם עוד גורמים אך לדעתי זה לבד גורם מספיק.
מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + ולכן אני ממליץ על עגלות שבהן יש טיולון דו כיווני. מעבר לכך לטיולון דו כיווני יש יתרונות רבים ביומיום לדוגמא אם יש שמש, רוח, רוחב ואבק לכיוון פני התינוק, הופכים את המושב והכל הופך להיות בגב התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבט בין Armdilo ל-Joie Chrome
אלון17/06/2018היי קובי
תודה על המענה המסור
ניסיתי לצמצם את הדגמים ואני מתלבט בין הארמדילו לג'וי כרום
האם מבחינת הגודל הם זהים? מה ההבדל ביניהם?
בעלות אני רואה שיש הבדל גדול.. אך האם בגודל גם? או שזה די דומה? כי אני רוצה משהו קומפקטי שייכנס לסיריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/06/2018שלום אלון,
הפליפ קטנה יותר לאחר קיפול בכ- 30% ולכן יותר יעילה לרכב כמו סיריון. החיסרון המרכזי הוא המחיר. כפי שאני ממליץ תמיד, שווה לבדוק אם ואיך הכרום נכנסת. אם אתם רואים שזו התמודדות ברת ביצוע מבחינתכם אז הכרום תהיה עדיפה בעיקר בגלל המחיר הזול שלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)