מה היתרון והחיסרון של כל דגמי הסייבקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה היתרון והחיסרון של כל דגמי הסייבקס
    חן
    28/05/2018

היי קובי , מאוד אהבתי את הדגמים של הסייבקס אבל אנחנו מאוד מבולבלים לגבי ההבדל בין שלושת העגלות איירס, בליוס ומאיוס.. חוץ מהמחיר לא הצלחנו להבין מה היתרון והחיסרון של כל אחת מהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום נועה,

קשה לי לענות מכיוון שלא הצגת רשימת דרישות. ההבדלים הם רבים כי כל דגם תוכנן לסוג הורה אחר. המיוס תוכננה בעיקר להורים שמחפשים את הנוחות שלהם: קלה, מתקפלת קטן וקומפקטית.
    האייריס יותר מרווחת לתינוק אבל גדולה יותר בקיפול וכבדה יותר. הבליוס והאייריס נוחות יותר בניוד. הבליוס היא בין לבין, יחסית צרה ולכן יותר קומפקטית מהאייריס, לדעתי הכי פחות מוצלחת מבין ה-3 מכיוון שהיא מאוד מסורבלת לקיפול, הנדסת האנוש שלה לא חכמה כי המושב במצב שוכב יוצא מעבר לידית וזה פחות נוח להתנייד כך ולא יהיה ניתן לתלות תיק על העגלה.
    באופן כללי אני חושב שלכל דגם של סייבקס יש מוצר מקביל טוב יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לגביי הסייבקס מאיוס

חן
    03/06/2018

אוקי תודה !
    אנחנו ממש אהבנו את הסייבקס מאיוס, נראת קלה וקומפקטית אך היא מאוד יקרה, אין לי בעיה להשקיע בעגלה יקרה כל עוד אני יודעת שהיא תחזיק גם לילדים הבאים בעה.. השאלה מה מידת החוזק שלה כי היא נראת מאוד עדינה ... מה לגבי איכות הנסיעה שלה במדרכה של העיר או על הדשא?

איזה מוצר מקביל היית ממליץ במקום המאיוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/06/2018

שלום חן,

קשה לענות כי היא די חדשה בשוק, עניין החוזק מתוודא רק לאחר מספר שנים בשוק. אני פחות אוהב את הרשת שממנה עשוי המושב וזה לדעתי עקב האיכלס שלה בכל מה שקשור להשרדות לאורך זמן ארוך.
    לדעתי הבי 5 הוכיחה את עצמה בדורות הקודמים כעגלה שמשרתת לטווח ארוך, דומה למיוס ברוב הפרמטריים אך יותר יקרה אם כי לא בהרבה.
    עגלות כאלו עם גלגלים קטנים יסעו על דשא אך יצריכו מאמץ פיזי לא קטן. הן בנויות לטיולים בקניון ומדרכה סדירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו