מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מה היתרון והחיסרון של כל דגמי הסייבקסחן28/05/2018
היי קובי , מאוד אהבתי את הדגמים של הסייבקס אבל אנחנו מאוד מבולבלים לגבי ההבדל בין שלושת העגלות איירס, בליוס ומאיוס.. חוץ מהמחיר לא הצלחנו להבין מה היתרון והחיסרון של כל אחת מהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/05/2018שלום נועה,
קשה לי לענות מכיוון שלא הצגת רשימת דרישות. ההבדלים הם רבים כי כל דגם תוכנן לסוג הורה אחר. המיוס תוכננה בעיקר להורים שמחפשים את הנוחות שלהם: קלה, מתקפלת קטן וקומפקטית.
האייריס יותר מרווחת לתינוק אבל גדולה יותר בקיפול וכבדה יותר. הבליוס והאייריס נוחות יותר בניוד. הבליוס היא בין לבין, יחסית צרה ולכן יותר קומפקטית מהאייריס, לדעתי הכי פחות מוצלחת מבין ה-3 מכיוון שהיא מאוד מסורבלת לקיפול, הנדסת האנוש שלה לא חכמה כי המושב במצב שוכב יוצא מעבר לידית וזה פחות נוח להתנייד כך ולא יהיה ניתן לתלות תיק על העגלה.
באופן כללי אני חושב שלכל דגם של סייבקס יש מוצר מקביל טוב יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגביי הסייבקס מאיוס
חן03/06/2018אוקי תודה !
אנחנו ממש אהבנו את הסייבקס מאיוס, נראת קלה וקומפקטית אך היא מאוד יקרה, אין לי בעיה להשקיע בעגלה יקרה כל עוד אני יודעת שהיא תחזיק גם לילדים הבאים בעה.. השאלה מה מידת החוזק שלה כי היא נראת מאוד עדינה ... מה לגבי איכות הנסיעה שלה במדרכה של העיר או על הדשא?
איזה מוצר מקביל היית ממליץ במקום המאיוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום חן,
קשה לענות כי היא די חדשה בשוק, עניין החוזק מתוודא רק לאחר מספר שנים בשוק. אני פחות אוהב את הרשת שממנה עשוי המושב וזה לדעתי עקב האיכלס שלה בכל מה שקשור להשרדות לאורך זמן ארוך.
לדעתי הבי 5 הוכיחה את עצמה בדורות הקודמים כעגלה שמשרתת לטווח ארוך, דומה למיוס ברוב הפרמטריים אך יותר יקרה אם כי לא בהרבה.
עגלות כאלו עם גלגלים קטנים יסעו על דשא אך יצריכו מאמץ פיזי לא קטן. הן בנויות לטיולים בקניון ומדרכה סדירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)