סירקל ראב 4 או וויפר סילבר קרוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סירקל ראב 4 או וויפר סילבר קרוס
    יוכי סמי
    28/05/2018

שלום רב
    אני מטלבת בין הראב 4 של אי בי סי דזינג לסילבר קראוס .בעיקר מפריעה לי בראב 4 שהיא לא מוכרת כל כך בארץ ובחו"ל . מצאתי ביקורות רק על הסלסה ויש הרבה אנשים בחו"ל שיש להם בעיה עם הגלגל הקדמי של הדגם סלסה שהוא הדגם היוקרתי של אי בי סי דזינג אז אני אומרת אם זה ליוקרתי מה לצפות מה ראב 4 ב2000 שח? הסילבר קרואס נותנת לי רוגע בגלל שהחברה מאוד מוכרת בעולם אבל אני דואגת כי האמבטיה קטנה והטיולון לא נשכב ל180.. האם זה משמעותי או שאפשר להעביר תינוק לטיולון שלה לפני גיל חצי שנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום יוכי,

לגבי סירקל, אין בינה ובין הסלסה קשר טכני, מדובר במבנה שלדה אחר. גם התקלה עם הגלגל של הסלסה נובעת בעיקר מטעות של המשתמש. בניגוד לישראל ברוב העולם התקנת/הרכבת העגלות מתבצעת על ידי הצרכן ולסלסה (בניגוד לסירקל) יש גלגלים קדמיים אחד לצד ימין ואחד לצד שמאל, כאשר מישהו שמתעצל לקרוא את ספר ההוראות מרכיב יש 50% סיכוי לטעות ולהרכיב הפוך את הגלגלים ולכן יש תלונות מכיוון שהם לא מתפקדים כפי שצריך כי הם אינם במקום הנכון להם. לכן גם אם רוכשים את הסלסה אין מה לדאוג כל עוד ההרכבה נכונה. כמובן שהעגלות מצריכות גם טיפול תקופתי כמו רכב ואחת לשנה מומלץ לגרז את הגלגלים הקדמיים בכל עגלה של כל יצרן!
    בנתיים הראבנה נמכרת כחצי שנה בארץ ועד היום אין תקלות לגבי אף חלק בעגלה ולכן לדעתי אפשר להיות רגועים בכל הקשור לאמינות.
    אני פחות אוהב את הסילבר קרוס מכיוון שכפי שציינת האמבטיה צרה, בניגוד לראב 4 הטיולון לא נשכב למצב ישר אלא לתנוחת עירסול (כמו בסלסה) ולכן מתאים רק מגיל חצי שנה, לכן אם האמבטיה תהיה צרה לפני כן יהיה בעייתי להעביר לטיולון, בסלסה האמבטיה עצומה כך שאין סיכוי שהיא לא תתאים לפני גיל חצי שנה גם לתינוק באחוזון הכי גבוהה. בנוסף הבדים מתאימים יותר לאקלים הבריטי ופחות לישראלי. כמובן שיש פער עצום במחיר אבל מן הסתם השלדה, איכות הצמיג בסילבר והגימורים יותר יוקרתיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו