המלצה לעגלה מארצות הברית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה מארצות הברית
    אביאל
    31/05/2018

שלום קובי,

יש לי אפשרות להביא עגלה מארה״ב ואנחנו מחפשים משהו עם אמבטיה שיהיה נוח לתינוק וקליל יחסית במשקל ומבחינת קיפול עבורנו.

נשמח להמלצותיך :)

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה מארצות הברית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2018

שלום אביאל,

חשוב להבין שככל שהעגלה תציע נוחות טובה יותר לתינוק כך היא תהיה יותר כבדה. ככל שעגלה יותר מרווחת, יותר מרופדת, מציעה גלגלים גדולים יותר וקפיצים טובים יותר כך המשקל עולה.
    כמוכן בארה"ב יש מותגים שאינם נמכרים בארץ, לחלקם יש מוצרים טובים אך החשש שלי הוא שלא תוכלו לקבל שירות במקרה של תקלה, לכן הייתי ממליץ לרכוש מוצר שמשווק גם בישראל על מנת שתוכלו לקבל שירות בעת הצורך.

מבחינת נוחות הורים לדעתי בוגבו בי או ארמדילו פליפ XT2 הן אופציות מעולות. אם מוכנים להתפשר על משקל טיפה יותר כבד, קיפול יותר גדול אבל מצד שני להנות מנוחות ניוד הרבה יותר טובה, טיולון ובעיקר אמבטיה הרבה יותר מרווחים הייתי ממליץ על אפפה בייבי ויסטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אפפה ויסטה נרכשה!

אביאל
    31/05/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2018

שלום אביאל,

בכיף. אגב אם מתאפשר כבר הייתי ממליץ גם לרכוש סל קל צ'יקו קייפיט 30 ומתאם לעגלה. אם בוחרים לדלג על הסל קל אז כיסא צ'יקו נקסטפיט. פשוט המחירים שם זולים משמעותית וגם בישראל לא ניתן לרכוש מתאם לסל קל צ'יקו אשר לדעתי הוא הסל קל הטוב ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו