שינה ונסיעה באוטובוס בעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שינה ונסיעה באוטובוס בעגלה
    פנינה
    31/05/2018

שלום קובי, תודה על התשובה לגבי הכיסא של פישר פרייס, הוא אכן מאוד נהנה בו, וזה מאפשר לי קצת מרחב לישות דברים כשהוא ער...
    כאמור קנינו בהמלצתך את הסלסה מיד שניה וכעת משתמשים באמבטיה, בן חודשיים וקצת. במהלך היום אני שמה אותו לישון בעגלה, בדרכ על הבטן. האם המזרון טוב לתנומות האלה? אני מכסה את המזרון בסדין כותנה.
    ניסיתי לעלות לאוטובוס וזה ממש מלחיץ כי שום דבר בעצם לא מחזיק אותו, יש לאמבטיה חגורה או משהו? עוד לא פתחנו את הטיולון, מה זווית שכיבה שלו? אולי בנסיעה באוטובוס עדיף לצאת עם הטיולון כך שאפשר לחגור גם בהשכבה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2018

שלום פנינה,

לגבי המזרן: הוא מעולה לשינה ואין מה לחשוש. לגבי הסדין אני תמיד ממליץ לשים סדין כותנה, יותר נעים ושומר על בד המזרן.

לגבי רצועה, אין משהו יעודי, באף אמבטיה לא אמורות להיות רצועות למרות שיש כאלו שכן כי הן משמשות כסוג של סל קל אך החוק בארץ אוסר על כך. הטיולון מתאים מגיל חצי שנה.

מאיזה שנתון הסלסה שלך? יש לABC אמבטיה עם רתמות והיא מאוד זולה אך תתאים רק לדגמי 2016.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פנינה
    11/06/2018

הסלסה דגם 2017. אני לא נוהגת ככ ברכב ככה שאני די מוגבלת כרגע ולכן מחפשת פתרון איך נוכל לעלות לאוטובוס... לרכבחש לנו את הסלקל אבל רןב הזמן הוא בבית, קנינו מתאמים בחנות בחיבי שיק אך הם לא מתאימים, אמנם עברו שלושה חודשים אך אני מקווה שהוא יחליף לנו. במידה וארכיב את הסלקל על העגלה, סלקל סייבקס, אןכל לעלות איתו לאוטובוס ולעמוד בנסיעה תוך כדי הלזקת העגלה? אני מדברת על נסיעות קצרות בתוך העיר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/06/2018

שלום פנינה,

לאוטובוס תוכלו לעלות בכל מצב.
    אני חושב שעם סל קל כל עניין הקפיצות יהיה יותר נח לתינוק וגם יותר בטוח, כמובן שזה מותנה בנסיעות קצרות ולא טיול ארוך של חצי יום מחוץ לבית בתוך הסל קל. כמובן ברגע שתעברו לטיולון אז זה בעצם פתרון טוב יותר מהסל קל אך מתאים רק מגיל חצי שנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו