מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שינה ונסיעה באוטובוס בעגלהפנינה31/05/2018
שלום קובי, תודה על התשובה לגבי הכיסא של פישר פרייס, הוא אכן מאוד נהנה בו, וזה מאפשר לי קצת מרחב לישות דברים כשהוא ער...
כאמור קנינו בהמלצתך את הסלסה מיד שניה וכעת משתמשים באמבטיה, בן חודשיים וקצת. במהלך היום אני שמה אותו לישון בעגלה, בדרכ על הבטן. האם המזרון טוב לתנומות האלה? אני מכסה את המזרון בסדין כותנה.
ניסיתי לעלות לאוטובוס וזה ממש מלחיץ כי שום דבר בעצם לא מחזיק אותו, יש לאמבטיה חגורה או משהו? עוד לא פתחנו את הטיולון, מה זווית שכיבה שלו? אולי בנסיעה באוטובוס עדיף לצאת עם הטיולון כך שאפשר לחגור גם בהשכבה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום פנינה,
לגבי המזרן: הוא מעולה לשינה ואין מה לחשוש. לגבי הסדין אני תמיד ממליץ לשים סדין כותנה, יותר נעים ושומר על בד המזרן.
לגבי רצועה, אין משהו יעודי, באף אמבטיה לא אמורות להיות רצועות למרות שיש כאלו שכן כי הן משמשות כסוג של סל קל אך החוק בארץ אוסר על כך. הטיולון מתאים מגיל חצי שנה.
מאיזה שנתון הסלסה שלך? יש לABC אמבטיה עם רתמות והיא מאוד זולה אך תתאים רק לדגמי 2016.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פנינה11/06/2018הסלסה דגם 2017. אני לא נוהגת ככ ברכב ככה שאני די מוגבלת כרגע ולכן מחפשת פתרון איך נוכל לעלות לאוטובוס... לרכבחש לנו את הסלקל אבל רןב הזמן הוא בבית, קנינו מתאמים בחנות בחיבי שיק אך הם לא מתאימים, אמנם עברו שלושה חודשים אך אני מקווה שהוא יחליף לנו. במידה וארכיב את הסלקל על העגלה, סלקל סייבקס, אןכל לעלות איתו לאוטובוס ולעמוד בנסיעה תוך כדי הלזקת העגלה? אני מדברת על נסיעות קצרות בתוך העיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/06/2018שלום פנינה,
לאוטובוס תוכלו לעלות בכל מצב.
אני חושב שעם סל קל כל עניין הקפיצות יהיה יותר נח לתינוק וגם יותר בטוח, כמובן שזה מותנה בנסיעות קצרות ולא טיול ארוך של חצי יום מחוץ לבית בתוך הסל קל. כמובן ברגע שתעברו לטיולון אז זה בעצם פתרון טוב יותר מהסל קל אך מתאים רק מגיל חצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)