ג׳ואי כרום vs. אויסטר 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ג׳ואי כרום vs. אויסטר 2
    תמי
    03/06/2018

האם תוכל לעזור לי להשוות בין ג׳ואי כרום לבין אויסטר 2? מדובר בעגלה לניובורן. אנחנו מחפשים משהו שלא יהיה כבד מדי, אבל מצד שני שיהיה יחסית נוח ויציב לתינוק (ברור לי שזה אחד על חשבון השני). חשוב לנו גם נוחות הקיפול, טיולון דו צדדי, סל גדול, וידית שאפשר לכוון את הגובה שלה (אבא גבוה).
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג׳ואי כרום vs. אויסטר 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/06/2018

שלום תמי,

הכרום קלה יותר, קלה יותר לקיפול ויותר קטנה כאשר מקופלת יחד עם טיולון, כמוכן היא זולה משמעותית.
    האויסטר לדעתי יותר מרווחת ומרופדת, נוחה יותר לניוד ובעלת בולמי זעזועים הרבה יותר טובים ולכן יותר נוחה לתינוק בכל היבט לדעתי.
    לדעתי אני ממליץ להתנסות עם האויסטר בקיפול והכנסה לרכב יחד עם טיולון, באם תראו שזה נח לכם אז לדעתי היא עדיפה.

כמוכן כאופציה יותר טובה לכרום הייתי ממליץ לבדוק את הסירקל ראבנה, היא לדעתי נוחה יותר לתינוק ולניוד, די במחיר של הכרום. אין לה ידית טלסקופית כמו שיש בכרום ולכן אני ממליץ שהאבא יבדוק שהגובה מתאים לו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו