מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- גודל של מיטת תינוקהילה05/06/2018
היי קובי,
מדוע חלק ממיטות התינוק מתאימות למזרנים בגודל 66 על 127 וחלק מהמיטות מתאימות ל63 על 127? אין סטנדרט אחד בעניין?
קניתי מיטה של סגל והרוחב 63 ואני תוהה אם כדאי לבטל ולהחליף לייצרן שיש לו 66/67,
האם ה3-4 סמ האלה משמעותיים מנסיונך? חשוב לציין שהתינוק שאליו מיועדת המיטה באחוזון 94 במשקל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/06/2018שלום הילה,
התקן תמיד התפצל לשניים בעיקר בגלל שחברה בשם משכל הייתה מייצרת במידות האלו לשילב (בעבר הרחוק מאוד), היות ולשנות פס יצור (אפילו של 3 ס"מ) עולה המון כסף הצליחו לדאוג שהתקן יאשר את 2 המידות לפי דעתי.
האמת שלרוב זה לא יהיה משעמותי אבל נתקלתי במספר מקרים שכן הייתה לכך משמעות.
אגב באירופה התקן מחולק ל 120 על 70 או 140 על 70.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה מקרים
הילה06/06/2018הייתה לכך משמעות? האם התכוונת שתוספת הרוחב יותר נוחה לתינוק? האם מאפשרת למשוך יותר זמן עם המיטה?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/06/2018שלום הילה,
א. היו לי מקרים בחנות שניהלתי שבאו ושמו במיטות בתצוגה כי התינוק נרדם, ישר הרגישו שיש יותר מרחב והבנתי מהלקוחות שיש להם בבית מיטה שהיא 63.
ב. מלקוחות שהייתי מתקין לילד נוסף שנולד בבית והייתה להם מיטה 63, ישר ראו את ההבדל אפילו שהוא כזה קטן.
לא חושב שזה יאפשר למשוך יותר זמן, אני כן בעד מרחב לתינוק כמו שאני ממליץ בעגלות כך אותו הדבר למיטות. אני פשוט חושב שיש גיל מסוים שכבר לא רוצים שהם יהיו במיטת תינוק בלי קשר לרוחב, בחלק מהמקרים זו דרישה של הילדים ובחלק מהמקרים הם כבר נהים נינג'ות וקופצים מהמיטה כך שזה נהיה מסוכן. גם עם מיטות 140/70 אני לא בטוח שישאירו מעבר לגיל שנתיים/שלוש (בעיקר תלוי בתינוק וההתפתחות) למרות שבכיף אפשר למשוך עד גיל 4-5 שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)